Jump to content
Marincheshki

Съвет за покупка на Хонда Акорд

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, решил съм да си купувам хонда и днес харесах на Горубляне една Хонда Акорд '97г., 1.8, внос от Холандия. Колата е с фабрична газова уредба. Цената е 7200лв, но ще се коментира. Кажете ми добра ли е офертата. Четох из форума за омбрето и мисля да я закарам таб да си каже мнението, но все пак искам да се посъветвам и с вас.Колата се продава я Пепи 2000. Имате ли мнение за въпросния търговец.Благодаря предварително за инфото.

Редактирано от Marincheshki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ian

Здрасти,

Изборът ти на марка и модел е много добър! По отношение на двигателя - според мен по-добрият избор твърдо е 2-литровия мотор (особено ако планираш да я караш и на газ)... Можеш сам да прецениш дали те устройва като пъргавина, като я покараш.

Дали е добра офертата - няма как да да ти даде мнение някой, при положение, че си оставил почти никаква информация за автомобила... :thumbs1: А и за мен лично наравно с екстрите и характеристиките на колата стои техническото й състояние (особено при покупка на 10-годишна кола...), за което ти очевидно нямаш още яснота.

Пепи 2000 не ги знам, от сервиза на Омбре имам лични впечатления и смятам, че е добър избор.

Успех с покупката и да се похвалиш :thumbs1:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако колата е окей КУПУВАЙ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Акорда как е като обслужване и резервни части. В сравнение с немските автомобили имате ли представа на кой отговаря като цени на резервни части. А също така намират ли се по автомагазините.Благодаря още веднъж!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Marincheshki

Кво става никой ли не е чувал за Пепи 2000. Кажете нещо, човека каза че е известен в хонда клуба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, аз карам по-новия Акорд от 98-02 и съм страшно доволен, само знай че когато доиде време за ремонти(колкото и рядко да се случва) боли много откъм долния край на гръбнака :D , моят съвет е да гледаш хубаво и най-малките детайли, защото както са казали умните хора: че малките камъчета обръщат колата е напълно възможно да се ханеш за главата още първите дни докато се кефиш на новия Акорд, помни че външния вид не е всичко, аз моя Акорд го взех от първия собственик в България, мой приятел страшен душманин на тема външен вид, наложи се да пребоядисам колата основно и т.н., но пък човека беше педант на тема техническа поддръжка, така че сам реши кое е по важно за теб да имаш здрава кола като основа за подобрения: гуми,джанти и т.н. или перфектната на външен вид Горублянска кочина по която впоследствие да набиваш луди пари за ремонти и евентуално след 2-рия месец много лош външен вид (защото не можеш да я лъскаш по цял ден като ония на Горубляне с кашончетата с препаратите за гуми и спрейчетата за табло и т.н. :D ).ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ С ПОКУПКАТА НА КОЯТО И ДА Е HONDA, ЗАСЛУЖАВА СИ :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да се похваля, че съм горд собственик на Хонда Акорд 1.8Страшно ми допада колата, добре върви, добре вози, само че не е много маневрена, т.е. не и завиват много предните гуми. В момента е при омбре за смяна на масла, филтри, ремъци, реглаж на клапани и др. и се надявам, че аз също ще остана с добро впечатление от сервиза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито!ако споделиш после за колко си я купил и обслужил почти можем да стикнем темата, защото много са такива теми :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТО :rolleyes:ДА Я КАРАШ СЪС ЗДРАВЕ И БЕЗ АВАРИЙ :angry::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех я за 6200лв, а пулното обслужване: смяна на двигателно и трансмисионно масло, ангренажен ремък и ролки, горивен, маслен и въздушен филтър, реглаж на клапани + части = 650лв. Доволен съм. От тук нататъка остава каране :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...