Big Blonde Wolf 11 #1 Публикувано 13 Юни, 2008 Спорко - кв. Гео Милевда не звучи като реклама само... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #2 Отговорено 14 Юни, 2008 Аз ходя в кръчмата до нас.Ама само пия бира там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #3 Отговорено 15 Юни, 2008 Пицария Кали, на бул Хр. Ботев, до 5-те кьошета... вече и в новата, която много ми хареса като интериор - на пазара Красно село до Фантастико Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #4 Отговорено 15 Юни, 2008 Пицария Twins в кв.Борово мн яка на два етажа -ходил съм няколко пъти и винаги ми е харесвало и цените са ок . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #5 Отговорено 15 Юни, 2008 Пицария "Ветрило" в кв. Борово (гр. София). Най-доброто място за вечеря. Приятна обстановка, изключително вкусно готвене и красиви сервитъорки.Цените също са доста добри за района и ка4еството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #6 Отговорено 15 Юни, 2008 Бирария "1516" - всичко е на "6"ул. "Цар Асен" 2А Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #7 Отговорено 16 Юни, 2008 Спорко - кв. Гео Милевт.нар. "Офис" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #8 Отговорено 16 Юни, 2008 Боримечката в Студентски град - много арна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivoto 0 #9 Отговорено 16 Юни, 2008 (Редактирано) "Сам дойдох" - ул. "Цар Самуил" м/у ул. "Позитано" и бул. "Стамболийски"В една къща с вътрешен двор. На улицата няма реклама, а до вратата е надраскано на мазилката: "Кръчме Сам дойдох"Вътре има портрети на видни алкохолици, в градината има култови надписи и няколко котки, а в тоалетната има кормило от велосипед със смачкана бутилка от "Данска" водка и надпис по средата: "Положи морно чело!". Менюто е е единствен екземпляр едно - смачкано листче. Цените са народни, но изборът не е голям.Въобще за хора с чувство за хумор! Редактирано 16 Юни, 2008 от ivoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #10 Отговорено 16 Юни, 2008 Ако беше от Пловдив веднага бих ти предложил "Водолаза" там повярвай ми за 5 лева можеш да се наядеш напиеш с такси да се прибереш и ресто да ти остане ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #11 Отговорено 25 Юни, 2008 (Редактирано) ВарнаПлажа /срещу 1 буна/Мидена къща /цените не са ниски, но къде ли вече са?!/ Редактирано 25 Юни, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nushi 0 #12 Отговорено 25 Юни, 2008 "Гроша" Студентски град (семейните блокове) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gan_san #13 Отговорено 26 Юни, 2008 Зимата съм редовен в "Нашенци" гр. Варна, но поради особеностите на сезона наблягам на капанчетата по плажа и Бирария "Алба" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове