Jump to content
ZaRRicK

Авто изложение - София 2008

Recommended Posts

Днес е откриването на автоизложението в експо центъра. Обаче навсякуде писхе че акцента ще е върху индустриалната техника(камиони,автобуси и пр.). На едно място прочетох че ще има все пак и автомобили, включително и щанд на Хонда. Моля внесете ми малко светлина да знам заслужава ли си да отида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автомобилен салон София 2008за товарни автомобили и автобусиОсемнадесетoто издание на най-голямото автоизложение, организирано от Съюза на вносителите на автомобили в България, ще се проведе от 13 до 22 юни в залите на Интер Експо и Конгресен Център - гр.София, бул. “Цариградско шосе” № 147.За втори път в историята на “Автомобилен салон София” акцентът се поставя върху индустриалните превозни средства. Представят се всички класове товарни автомобили, автобуси, специализирани превозни средства, строителни и пътностроителни машини, подемнотранспортна техника, а така също и съпътстващи автомобилната индустрия продукти – оборудване за бензиностанции и автосервизи, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари и други.Марките, които cе представят на “Автомобилен салон София 2008”:CITROEN, DACIA, DAF, FIAT, FORD, GAZ, IRISBUS, ISUZU, IVECO, KIA, KING LONG MAN, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO, AVIA, BMD и други.Други участници:ACTIA-MULLER, ANTEO, COMETTO, FRIGOS, HAKO WERKE, HS PENTA, HYDROMETAL, HYDROVEN, ITW, KOBIT, LAMBERET, LIMIT, LUNA, LUXIMA, ESSO, PALAZZANI, PALKIT, PZB, MAZ, MERKER, MOBIL, MP FILTRI, TAVOLA, TENG TOOLS, TOTAL, WIELTON и други.Аз това успях да изровя по темата. За Honda не се споменава , а не ми се вярва да спада към графата "и други"..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах покана и все пак реших да отида. Днес беше откриването. Хора изобщо не си заслужава да се ходи. Няма нищо интересно за гледане, и коли няма. Единствените коли са няколко Логана и Шкоди Роомстер товарни, няколко пикапа Мазда, Нисан и Актион. Ако ви се гледат камиончета, Бусове и баничарки - тогава да. За мен най-интересното беше едно пикапче Шевролет от 63а година, много зло с черна матирана боя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така и така е по темата... някой има ли представа защо си спряха класическия вид на автосалона!?! Поссещаемостта му беше огромна за нашите стандарти, всяка година се разрастваше и изведнаж- акцент "Товарни автомобили" ?? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2006-та пак беше така,мисля че тогава е било за първи път.Посетителите бяха много малко в сравнение със автосалона за коли. Общо взето малко тъпо ми става през година да ходя да се наслаждавам на нови автомобили,но явно така са решили.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах покана и все пак реших да отида. Днес беше откриването. Хора изобщо не си заслужава да се ходи. Няма нищо интересно за гледане, и коли няма. Единствените коли са няколко Логана и Шкоди Роомстер товарни, няколко пикапа Мазда, Нисан и Актион. Ако ви се гледат камиончета, Бусове и баничарки - тогава да. За мен най-интересното беше едно пикапче Шевролет от 63а година, много зло с черна матирана боя.

Аха... Ей тук има галерия със снимки, коят дава представа какво може да се види там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

със сигурност зяпачите са по-малко, но вчера един комшия обясняваше как били ходили от фирмата да гледат камиони с цел евентуална покупка - така че може би сега се ходи само по бизнес и съответно като оборот може и да не е зле за организаторите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...