The Penalty 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2008 http://www.bgpetition.com/podpiska-uzana/index.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 12 Юни, 2008 Тези които бяхме на националната се подписахме на хартиената подписка! Похвално че някой колега се е сетил да я сложи и онлайн петицията. Нека колегите които не са се подписали на място в Узана да направят това тук онлайн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Penalty 0 #3 Отговорено 12 Юни, 2008 Абе то... не, че нещо ще се промени ама... знам ли, ако стане по-добре - хубаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 12 Юни, 2008 Абе то... не, че нещо ще се промени ама... знам ли, ако стане по-добре - хубаво.Да, обикновено тия подписки заминават за рециклиране, но да ти кажа тайно се надявам наще подписи някак си да помогнат с нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #5 Отговорено 12 Юни, 2008 Аз на Узана подписка не видях, затова благодаря, че сте я сложили тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #6 Отговорено 12 Юни, 2008 Имаше имаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #7 Отговорено 12 Юни, 2008 И аз не съм разбрал,затова го направих тук.мерси,че сте го сложили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #8 Отговорено 12 Юни, 2008 Участвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #9 Отговорено 12 Юни, 2008 (Редактирано) Аз също подкрепям А и трябва не само за Узана да има такива подписки, а за цяла България. Както пише в нашият парк "Природата не трябва да фалира" Редактирано 12 Юни, 2008 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #10 Отговорено 13 Юни, 2008 ...или както в една друга секция се казва - "ееееей, up!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #11 Отговорено 13 Юни, 2008 Аз на Узана подписка не видях, затова благодаря, че сте я сложили тук.+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове