Saho 0 #1 Публикувано 11 Юни, 2008 Та накратко... На саквартиранта му сменяха фаровете. Сивик 93 хеч... Той си сложи нови крушки Филипс +80% и сега нещо буксата на десния фар се измъква. Има ли начин да се постеснят отворите на буксата( ако да речем напънем леко пластините) или трябва нова букса да търсим ? Възможно ли е тия дето монтираха крушките да са прецакали нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #2 Отговорено 11 Юни, 2008 Тоя номер и на мен ми го направиха.Про всяко тръскане в дупка,и ми изгасваше едната светлина.Подлагах разни пластинки в буксата за да се стесни отвора,но ефекта беше нулев.Накрая ми проблесна 4е ако изкривя малко самите кра4ета на крушката/много внимателно с клещи/, и ще се заклинят по-добре в буксата,и така и направих.До сега няма никакъв проблем.Опитаите го тоя номер и вие-успех!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 11 Юни, 2008 Буксите струват много евтино. И на мен лявата ми прави проблем от време на време, та даже и дясната в някои случаи. Гледах ги в e-bay са по 10-15$ и тук идват за около 40$. Но според мен от някой магазин може и по-евтино да се намерят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho 0 #4 Отговорено 11 Юни, 2008 Колеги мерси за бързата реакция. Първо ще пробваме да позакривим крачетата на самата крушка. Ако ли не, ще търсим букса. Мерси много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 11 Юни, 2008 По-добре си намери букса аз така кривих кривих, докато накрая не се стопи буксата. После търсенето беше спешно. Като изкривяваме клемите те контактуват на по-малка площ. И започват да греят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #6 Отговорено 11 Юни, 2008 Едната ми букса беше прецакана, изрязах подобна здрава от едно разбито BMW в автоморгата, запоих кабелчетата, изолирах ги с термосвиваема шлаувка...вече година нямам проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове