Jump to content
Saho

Десния фар ми прави номера

Recommended Posts

Та накратко... На саквартиранта му сменяха фаровете. Сивик 93 хеч... Той си сложи нови крушки Филипс +80% и сега нещо буксата на десния фар се измъква. Има ли начин да се постеснят отворите на буксата( ако да речем напънем леко пластините) или трябва нова букса да търсим ? Възможно ли е тия дето монтираха крушките да са прецакали нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1: Тоя номер и на мен ми го направиха.Про всяко тръскане в дупка,и ми изгасваше едната светлина.Подлагах разни пластинки в буксата за да се стесни отвора,но ефекта беше нулев.Накрая ми проблесна 4е ако изкривя малко самите кра4ета на крушката/много внимателно с клещи/, и ще се заклинят по-добре в буксата,и така и направих.До сега няма никакъв проблем.Опитаите го тоя номер и вие-успех!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буксите струват много евтино. И на мен лявата ми прави проблем от време на време, та даже и дясната в някои случаи. Гледах ги в e-bay са по 10-15$ и тук идват за около 40$. Но според мен от някой магазин може и по-евтино да се намерят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги мерси за бързата реакция. Първо ще пробваме да позакривим крачетата на самата крушка. Ако ли не, ще търсим букса. Мерси много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

По-добре си намери букса аз така кривих кривих, докато накрая не се стопи буксата. После търсенето беше спешно. Като изкривяваме клемите те контактуват на по-малка площ. И започват да греят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едната ми букса беше прецакана, изрязах подобна здрава от едно разбито BMW в автоморгата, запоих кабелчетата, изолирах ги с термосвиваема шлаувка...вече година нямам проблем :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...