ГОГИ 0 #1 Публикувано 8 Юни, 2008 ПРИ НАТИСКАНЕ НА БВТОНА В ЛЯВО ПОД ВОЛАНА МИ СВЕТВА ЗЕЛЕНА ЛАМПИЧКА ВЪТРЕ В БУТОНА НО НЕ МИ СВЕТВА ЛАМПАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА СВЕТНЕ В ТАБЛОТО И ЧАК ТОГАВА ДА РЕГОЛИРАМ СКОРОСТА ОТ ВОЛАНА АКО НЯКОИ ИМА ЕЛ СХЕМАТА НА АВТОПИЛОТА ИЛИ НЯКОЯ ИДЕЯ ......... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinez 0 #2 Отговорено 8 Юни, 2008 След като си натиснал тази ляво от волана трябва да му зададеш скоростта със Set, но си махни крака от газта. И чак след това светва лампичката на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 8 Юни, 2008 тази в таблото светва едва когато застопориш скоростта от волана, а не когато само си активирал автопилота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пешо 2 #4 Отговорено 8 Юни, 2008 ...трябва да му зададеш скоростта със Set, но си махни крака от газта...След като отговорихте на колегата, бих искал да използвам темата, за да попитам наистина ли е задължително да се махне крака от педала на газта, както пише Martinez, преди да се зададе желаната скорост и защо?Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 8 Юни, 2008 не е задължително - както си караш и натискаш бутона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОГИ 0 #6 Отговорено 9 Юни, 2008 БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА ЩЕ ОПИТАМ И ЩЕ ПИША ПАК ДАНО СТЕ ПРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #7 Отговорено 9 Юни, 2008 забравих да спомена, че в движение можеш ръчно да ускоряваш или намаляш с копчетата, за да не си хабиш подметките - поне на мен ми е и по-удобно така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #8 Отговорено 9 Юни, 2008 Ако имаш лошия навик да си държиш левия крак на педала на съединителя, зелената лампичка на таблото няма да светне - няма да се включи автопилота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest inferno #9 Отговорено 11 Юни, 2008 Я да попитам и аз нещичко:Отскоро съм с Honda Accord 2.0 tdi 98 g. възможно ли е да се сложи автопилот и какво е необходимо за целта? (освен мъжа с бялата униформа?) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОГИ 0 #10 Отговорено 20 Юни, 2008 ОПИТАХ КАКВОТО КАЗАХТЕ НО НЕ СЕ АКТИВИРА ЛАМПАТА В ТАБЛОТО И НЕЩЕ ДА ЗАХАПЕ АКО НЯКОИ ИМА ЕЛ СХЕМА ИЛИ МОЖЕ ДА КАЖЕ КЪДЕ СА РАСПОЛОЖЕНИ ВСИЧКИ КОМПОНЕНТИ НА АВТО ПИЛОТА НЕКА ПОМАГА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #11 Отговорено 21 Юни, 2008 колега когато си над 60км е възможно да се активира автопилота и не натискай педали защото се дезактивира.единствено задържаш педала нагаста на желаната от теб скорост,чукваш веднъж ресет и после задържаш бутона около 2,3сек и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord #12 Отговорено 23 Юни, 2008 Моят круизконтрол се активира след 40 км/ч , като след това подаването или отнемането на газ от педала (или от волана)не го деактивира. Спирачката естественно е с приоритет, а трети педал нямам и не знам там "кой-кого" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове