пламен1 0 #1 Публикувано 6 Юни, 2008 Препоръчайте ми някакъв добър препарат за почистване на тапицерии.По-лесно ще ми е ако се продава в метро.благодарности! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Involver #2 Отговорено 6 Юни, 2008 Препоръчайте ми някакъв добър препарат за почистване на тапицерии.По-лесно ще ми е ако се продава в метро.благодарности!meglio- мисля 4е е универсален и от ли4ен опит знам 4е деиства!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mad #3 Отговорено 6 Юни, 2008 И аз съм за meglio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 6 Юни, 2008 Само едно бързо въпросче, става ли за плюш и цена ориентировачна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #5 Отговорено 8 Юни, 2008 става за плюш, цена 3-4 лева много съм доволен от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Damyan #6 Отговорено 8 Юни, 2008 Аз този препарат го ползвах за двигатела и нищо не изми но все пак двигатела беше много замърсен виж за тапицерия незнам може пък и да мие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest пламен1 #7 Отговорено 8 Юни, 2008 От Метро си взех един за 6,50 чисти перфектно,забравих му марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #8 Отговорено 8 Юни, 2008 Колега би ли проверил каква марка и да ми кажеш на мен,че и аз да я поичистя мойта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #9 Отговорено 11 Юни, 2008 stac plastic продава се в метро,подходящ е повече за почистване на кожа и пластмаса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #10 Отговорено 11 Юни, 2008 Аз използват тези. Има ги по 5 лв. в Кауфланд и наистина чистят чудесно, особенно този за тапицерията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове