gatsata 0 #1 Публикувано 5 Юни, 2008 Интересувам се какви пари струва кола, като моята. Хонда Сивик 1,4i '97 5 врати, 90 коня, англичанка, черна перла, ел. пакет, хидражлика, стерео,и всички подробности за тази марка. Колата е в доста добро състояние. Питам, понеже ми се иска да я сменя със същия модел, но 170 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 5 Юни, 2008 (Редактирано) Читава струва май към 5-5500 евро + акциз. Е има и такива от 3 до 5хил евро, но акциза пак си стой. Редактирано 5 Юни, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el niño 4 #3 Отговорено 5 Юни, 2008 Разгледай обявите и ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest typeR_girl #4 Отговорено 5 Юни, 2008 Има начин да не плащаш акциза,ако намериш правилните хора.Другия вариант е да си смениш мотора с по мощен.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #5 Отговорено 6 Юни, 2008 Интересувам се какви пари струва кола, като моята. Хонда Сивик 1,4i '97 5 врати, 90 коня, англичанка, черна перла, ел. пакет, хидражлика, стерео,и всички подробности за тази марка. Колата е в доста добро състояние. Питам, понеже ми се иска да я сменя със същия модел, но 170 коня.Колега ако минеш 120kw ще плащаш акциз,затова си вземи vti,160hp.Решаваш си проблема и си спестяваш акциза който ти е 4500лв.После с тея 4500лв можеш да си компенсираш 10-те кончета ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gatsata 0 #6 Отговорено 6 Юни, 2008 А някои ще ми кайе ли все пак, колко струва моята кола. Мисля че не съм споменал за боята. Води се черна перла, но маи е графит или нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
themowl 0 #7 Отговорено 6 Юни, 2008 Интересувам се какви пари струва кола, като моята. Хонда Сивик 1,4i '97 5 врати, 90 коня, англичанка, черна перла, ел. пакет, хидражлика, стерео,и всички подробности за тази марка. Колата е в доста добро състояние. Питам, понеже ми се иска да я сменя със същия модел, но 170 коня. [/q] Колегата пита неговата колко струва а не VTI-kata . Аз имам съвсем същата само дето не е черна и я взех преди 6 месеца за 6500, но като сложиш за гуми и консумативи и ако има каско гражданска и винетка може и повече. Дано да съм ти помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gatsata 0 #8 Отговорено 6 Юни, 2008 Благодаря! Ако има и други мнения- давайте. Има си всичко, дори и каско. Аз си я карам и извън София и то често. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Giggerotta 0 #9 Отговорено 6 Юни, 2008 Здравей! Моята е същата (твойта нали има и климатик, че не разбрах от поста, мойта има), но 2000 г, с чисто нови гуми с лети джанти, взехме я за 7700 лв миналото лято. Дано съм ти дала някаква ориентация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gatsata #10 Отговорено 6 Юни, 2008 да има. сега имам е..ти проблема. не мога да продам 4 14-ки алуминиеви джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest guni #11 Отговорено 6 Юни, 2008 Колега дай да ги видм джантите. Аз съм със стоманени 14-ки и се чудя дали да сменям.Ако искаш пусни една снимка. Аз съм със сивик аеродек. Да видим дали стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове