oblaka 9 #1 Публикувано 4 Юни, 2008 от сливен идваме с 6 местна палаткатента 6х3мняколко столахладилна чанта на 12 и 220 волта3 дюшека надуваеминяколко спални чуваламасапетромакс3-4 кила ракиямнооо бираи мнооо пържоли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 4 Юни, 2008 здравейте къмпинг маняците - това за организацията е добре - да сме събрани на едно място - да не сме пръснати като битълсите - от мен къмпинг оборудване - походна маса със 6 стола - палатка за около 4-5 човека - един дюшек надуваем - поне миналата година се надуваше - едно две одеала - ватенка и т.н.за манджата - ша видим квот ни дойде на акъла рикия колкото ми отпуснат за ракията на BIG BLONDE WOLF - перфектна е имах честа да я опитам на ягодите 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #3 Отговорено 4 Юни, 2008 Къде отиваш може би с тея 2 кила ракия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #4 Отговорено 4 Юни, 2008 ТИШОООООООО Дискутираме сериозно да го еВа, като имаш повече носи! Едит от Al_Capone: то убаво сте разчатили ма все пак и малолетни четат форума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #5 Отговорено 4 Юни, 2008 Ние с двуцифрените кила ракия няма да се обаждаме И специален поздрав за младото семейство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #6 Отговорено 4 Юни, 2008 (Редактирано) Ето от мене и Гого:палатки-2 бр. триместна и четириместна(пълна) при мен 1-но свободно место,само за конфигурацията"гол в тройка" свободен надуваем дюшек ако някои закъсасгъваема маса-поне една с марка HONDA пак нямам столчета алуминиев комплект с 4-5канчета+чаиник5-6 пластмасови чиний дето не се хвърлятгазов котлон,лампа и печкабрадва(малка)тента 3X3 метраскара за манджите"меса" за около 50 кинта+там нещо саламче,кашкавалче,сиренце и др.пиене:4-ри кила от "моита"(някои хора се облажиха с нея )+2 бутилки троянска в добавка-закупеното с останалите пари от "АГЪНЦЕТО":Поморийска гроздова-2 бр. Троянска сливова-1бр. бира Каменица-2 бр. стек(6 бр.)кока-кола цигари-VICEROY син/червен-4бр.(за зкъсалите)пържоли за 20лв. кифтета за 10 лв. наденички за 10 лв. Всички мръвки са купени от НОВО СЕЛО, повечето Пловдивчани знаят за какво иде реч. Редактирано 4 Юни, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #7 Отговорено 4 Юни, 2008 Емо, ще трябва да комбинираме багажа щото едната кола при мен отпада.Ще ходя сабайлън до Куклен за агнето, но сигурно няма да събера всичко послеЩе преценя утре и ще се обадяСиня птицо, Ти що не запалиш в петък сутрин джапанките към Пловдив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #8 Отговорено 5 Юни, 2008 (Редактирано) ще нося озвучаванеПожали меСигурно на поляната ще се чува музиката от хотела - стига толкова Няколко души са обещали да пеят (фалшиво), ще видим кой ще си удържи на обещанието ъъъъ...??! нали тва казвам - че шей вътре джангърът... ...а и сред природата (особено на хубаво място и с хора ноколо - други хотели, хижа и т.н.) не е никак добра идея да се вдига джабула. Редактирано 5 Юни, 2008 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #9 Отговорено 5 Юни, 2008 Синя птицо, Ти що не запалиш в петък сутрин джапанките към Пловдив?А през Варна за по-лесно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz #10 Отговорено 5 Юни, 2008 И аз съм натоварен с бая багажлъци, на линия ще съм и аз като Вълка в петък ранния следобед, надявам се да се организираме бързо и да пръснем квартирите Имам една 6-местна палатка на Фокса, някой ще трябва да помага с разпъването че сложна работа ми се струва, пък за начало ще съм само с моето момиче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #11 Отговорено 5 Юни, 2008 Стара е от платнище, двуслойна с тръбна конструкция, всъщност незнам колко местна е, но имала предверие и спално отделно. Бе голяма работа ще е като го разпънем тоя дворец хи хи хи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #12 Отговорено 5 Юни, 2008 Стара е от платнище, двуслойна с тръбна конструкция, всъщност незнам колко местна е, но имала предверие и спално отделно. Бе голяма работа ще е като го разпънем тоя дворец хи хи хиДа, с по две - три спални, хол и гараж са тия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #13 Отговорено 5 Юни, 2008 аве без гараж е платнището - като кучешка колиба е и събира нормално 4 човека - на етаж в зависимост от количеството изпита рикия - мое ги нареждам квартирантите и на втория етаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #14 Отговорено 5 Юни, 2008 то по принцип може на два ката да се редят хората. Че и на три, както сме виждали по научнопопулярните филми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #15 Отговорено 5 Юни, 2008 дават го скапано време за събота и неделя. Дано не познаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове