Jump to content
oblaka

Къмпинг организация

Recommended Posts

от сливен идваме с 6 местна палаткатента 6х3мняколко столахладилна чанта на 12 и 220 волта3 дюшека надуваеминяколко спални чуваламасапетромакс3-4 кила ракиямнооо бираи мнооо пържоли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте къмпинг маняците - това за организацията е добре - да сме събрани на едно място - да не сме пръснати като битълсите ;) - от мен къмпинг оборудване - походна маса със 6 стола - палатка за около 4-5 човека - един дюшек надуваем - поне миналата година се надуваше ;) - едно две одеала - ватенка и т.н.за манджата - ша видим квот ни дойде на акъла рикия колкото ми отпуснат ;) за ракията на BIG BLONDE WOLF - перфектна е имах честа да я опитам на ягодите 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде отиваш може би с тея 2 кила ракия ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТИШОООООООО!!!;)

Дискутираме сериозно да го еВа, като имаш повече носи!

Едит от Al_Capone: то убаво сте разчатили ма все пак и малолетни четат форума!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние с двуцифрените кила ракия няма да се обаждаме ;) И специален поздрав за младото семейство ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето от мене и Гого:палатки-2 бр. триместна и четириместна(пълна) при мен 1-но свободно место,само за конфигурацията"гол в тройка" ;)свободен надуваем дюшек ако някои закъсасгъваема маса-поне една с марка HONDA ;) пак нямам столчета ;) алуминиев комплект с 4-5канчета+чаиник5-6 пластмасови чиний дето не се хвърлятгазов котлон,лампа и печкабрадва(малка)тента 3X3 метраскара за манджите"меса" за около 50 кинта+там нещо саламче,кашкавалче,сиренце и др.пиене:4-ри кила от "моита"(някои хора се облажиха с нея ;) )+2 бутилки троянска в добавка-закупеното с останалите пари от "АГЪНЦЕТО":Поморийска гроздова-2 бр. Троянска сливова-1бр. бира Каменица-2 бр. стек(6 бр.)кока-кола цигари-VICEROY син/червен-4бр.(за зкъсалите)пържоли за 20лв. кифтета за 10 лв. наденички за 10 лв. Всички мръвки са купени от НОВО СЕЛО, повечето Пловдивчани знаят за какво иде реч.

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, ще трябва да комбинираме багажа щото едната кола при мен отпада.Ще ходя сабайлън до Куклен за агнето, но сигурно няма да събера всичко послеЩе преценя утре и ще се обадяСиня птицо, Ти що не запалиш в петък сутрин джапанките към Пловдив?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ще нося озвучаване

Пожали ме

Сигурно на поляната ще се чува музиката от хотела - стига толкова

Няколко души са обещали да пеят (фалшиво), ще видим кой ще си удържи на обещанието

ъъъъ...??! нали тва казвам - че шей вътре джангърът...

...а и сред природата (особено на хубаво място и с хора ноколо - други хотели, хижа и т.н.) не е никак добра идея да се вдига джабула.

Редактирано от ian

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

Синя птицо, Ти що не запалиш в петък сутрин джапанките към Пловдив?

А през Варна за по-лесно? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz

И аз съм натоварен с бая багажлъци, на линия ще съм и аз като Вълка в петък ранния следобед, надявам се да се организираме бързо и да пръснем квартирите :DИмам една 6-местна палатка на Фокса, някой ще трябва да помага с разпъването че сложна работа ми се струва, пък за начало ще съм само с моето момиче

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара е от платнище, двуслойна с тръбна конструкция, всъщност незнам колко местна е, но имала предверие и спално отделно. Бе голяма работа ще е като го разпънем тоя дворец хи хи хи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара е от платнище, двуслойна с тръбна конструкция, всъщност незнам колко местна е, но имала предверие и спално отделно. Бе голяма работа ще е като го разпънем тоя дворец хи хи хи

Да, с по две - три спални, хол и гараж са тия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве без гараж е платнището - като кучешка колиба е и събира нормално 4 човека - на етаж :rolleyes: в зависимост от количеството изпита рикия - мое ги нареждам квартирантите и на втория етаж :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

то по принцип може на два ката да се редят хората. Че и на три, както сме виждали по научнопопулярните филми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:huh: дават го скапано време :) за събота и неделя. Дано не познаят :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...