Jump to content
Giggerotta

Как се отнасяте към карането в насрещното?

Recommended Posts

ако не карам в насрещното тряя да тръгвам за работа в 3 сутринта...

Ами... ще тръгваш, като трябва. Щото после като си гледаш как ти стърчат "някакви жички" /цитат на момиче, участвало в подобна катастрофа/ от крака и ще си удряш главата в смачканата ламарина, че не си станал в 3. Ама всъщност мани се себе си, аз искам да ходя, ти може и да не искаш. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бахти темата...а как трябва да се отнасяме към карането в насрещното???Аз мисля че с Калашников... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Еми как,пускам ги и тва е...да си трошат главите...не ме впечатляват хич...се пак сме в БГ секи мое да прави каквото си иска...не им обръщам внимание и така....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно казано не го правя колкото и да е опашката си чакам! Мразя някой да кара срещу мен случвало ми се е! Но да ви кажа мъчно ми е за колата само това ме спира! Иначе съм се заканил да дам 100-200 лева и да си купя един москвич има да ги бия такива! И никога аз няма да съм винове! Е поне така мисля хехехехехх то както знаете че москвичите са винаги виновни ххахахахх

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвам си: спокойно.. ей там ще го спрат и тогава ще има да 'мяучи' или нещо друго.... но факт е, че парите играят главна роля в нашата държава.Малко оффтопик.. писаха ми акт за неправилно паркиране.. хванаха ме на 'местопрестъплението' и съответно аз си бях виновен и си отнесох последствията.. Забавното става когато отивам да си взема талона и да си платя акта. Дават ми акта и аз тръгвам към банката да си платя глобата от 20 лв. ОК .. 20.. 20 .. ще си ги платя, обаче.. чета.. Лицето еди си кой си .. потегля с колата си с еди си кой си номер, управлява автомобила без ръце, поради това предизвиква ПТП.. глоба 20 лв., но този акт не е мой.. моите имена не са там.. и аз такива работи не съм правил.. връщам се обратно на гишето и му казвам на полицая; това не е моя акт.. и той: Ок, момент. Чакам още малко и ми дава акта и вика: Предния за 20 лв ли беше?Викам: да. Той: Ми твоя е за 30лв. :ph34r: Онемях. Неправилно паркиране 30 лв -4 точки .. птп, управление на автомобил без ръце.. 20 лв :ph34r: . Просто.. нямам думи. Карам автомобил от .. 5 години.. нямам фишове, нямам актове .. това просто ме срази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...