Jump to content

Recommended Posts

Ще се взема Прелюд това е решено , обаче бях се ориентирал към 2.3 мотора щотото 2.2-то не мога да си позволя (за сега) , но след като се разрових из форума прочетох, че има резерви към 2.3 -то , но така и не разбрах в какво точно се състоят те .... наистина ли 2000 кубиковия мотор е по-добрия ? Ще бъда благодарен за малко разяснения по въпроса ,а ако не - поне линк към темата в която е писано подробно за това . П.П Приемам всякакви оферти за Прелюд на лични :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,това питах и аз ,в по-горната тема :lol: И взех 2.3 Въобще не съжалявам,за сега колата се държи повече от перфектно :ph34r: Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

За 15 годишна кола, мисля, че си е въпрос на личен избор. Всичко зависи какви грижи са полагани преди това за него...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude98

Според мен, ако не смяташ да я държиш постоянно в лютеницата не виждам проблем в двигателя. Но като знам колко трудно се намира читава кола, би трябвало да не изключваш и 2.0 двигателя, пък вече да избереш тази в по-добро състояние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emilahudo
Отговорено (Редактирано)

Мерси на всички отзовали се, тези дни ще тръгна да търся , пък каквото сабя покаже :) По принцип съм любител на високите обороти за това се бях спрял на големия мотор, но в крайна сметка си зависи от състоянието на колата ...

Редактирано от emilahudo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли колко е данъка на 2.3 мотора ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Данъка вече е различен за различните общини. За моята - 98 киловата, във Варна е към 250 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...