emilahudo 0 #1 Публикувано 28 Май, 2008 Ще се взема Прелюд това е решено , обаче бях се ориентирал към 2.3 мотора щотото 2.2-то не мога да си позволя (за сега) , но след като се разрових из форума прочетох, че има резерви към 2.3 -то , но така и не разбрах в какво точно се състоят те .... наистина ли 2000 кубиковия мотор е по-добрия ? Ще бъда благодарен за малко разяснения по въпроса ,а ако не - поне линк към темата в която е писано подробно за това . П.П Приемам всякакви оферти за Прелюд на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #2 Отговорено 28 Май, 2008 Ето малко коментари за 2.3 мотора http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%BB%D1%8E%D0%B4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #3 Отговорено 28 Май, 2008 Да,това питах и аз ,в по-горната тема И взех 2.3 Въобще не съжалявам,за сега колата се държи повече от перфектно Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #4 Отговорено 28 Май, 2008 За 15 годишна кола, мисля, че си е въпрос на личен избор. Всичко зависи какви грижи са полагани преди това за него... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Prelude98 #5 Отговорено 29 Май, 2008 Според мен, ако не смяташ да я държиш постоянно в лютеницата не виждам проблем в двигателя. Но като знам колко трудно се намира читава кола, би трябвало да не изключваш и 2.0 двигателя, пък вече да избереш тази в по-добро състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emilahudo #6 Отговорено 29 Май, 2008 (Редактирано) Мерси на всички отзовали се, тези дни ще тръгна да търся , пък каквото сабя покаже По принцип съм любител на високите обороти за това се бях спрял на големия мотор, но в крайна сметка си зависи от състоянието на колата ... Редактирано 29 Май, 2008 от emilahudo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emilahudo 0 #7 Отговорено 31 Май, 2008 Някой знае ли колко е данъка на 2.3 мотора ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #8 Отговорено 2 Юни, 2008 Данъка вече е различен за различните общини. За моята - 98 киловата, във Варна е към 250 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове