Jump to content
tazzz

Crx - Jet Engine

Recommended Posts

Колеги занимаваме се тук с турбинки, swapo-ве и т.н, ето какво са сторили колегите отвъд океана :D

:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извратена работа еи по света е пълно с болни мозъци кви ли не неща измислят!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ми иде да си отрежа главата след като го видях това. Обаче на нас колите ни трябват и за да ги караме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Добро утро, тва е супер старо ... :( Да не говорим, че си има тема, наречена "ВИДЕО - Да споделим интересни видео клипове." !Плюс това - съмнява ме нещото, движещо тоя рекс да има нещо общо с ХОНДА ... просто купето е такова. Тук се занимаваме с турбинки, слагани на двг-та ХОНДА, суапове на по-слаби с по-мощни ХОНДА двгта ... и т.н. :(

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега във Off Topic постваме каквото искаме...

Приказки за живота, вселената и всичко останало. :(

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic

Да бе верно калмаре....пий едно хапче з аоправяне на настроението :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе верно калмаре....пий едно хапче з аоправяне на настроението :(

Би ли престанал да се обърщаш към мен по този начин, ако обичаш ? Предният път пак те помолих ... не ти е за първи.

Ти добре ме съветваш мен какво да правя, но няма да е лошо да хванеш в ръчичка един учебник и да почетеш малко ... за оправяне на Българският. :(

@tazz - Вярно е това човек, но нарочно е определена конкретна тема за видео клипове и коментирането им, защото ако всеки започне да пуска нова тема за някой интересен клип ... смятай какво ги зове модераторите. :( Да не говорим пък ако и преди това клипа е пускан още 2-3 пъти. (2-3 теми)

Вярно е Оф топик, ама чак пък толкова ... хайде да има някакви граници де? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, темата може да е за видео, модовете да я преместят... :( Обаче без никой да се засяга, не може да искате да се гледат 20 и кусор страници с видео, с по 15 клипа на страница, преди да постваш клипче, защото можело да е поствано преди :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би ли престанал да се обърщаш към мен по този начин, ако обичаш ? Предният път пак те помолих ... не ти е за първи.Ти добре ме съветваш мен какво да правя, но няма да е лошо да хванеш в ръчичка един учебник и да почетеш малко ... за оправяне на Българският. :(

Може ли да попитам как по-дяволите да те наричам ?! като това ти е никнейма..........ай...А какво ми е лощото на българския да го......?!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Ключ, ключ... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...