Jump to content
Miroslav.Ivanov

Хвала на такива държави

Recommended Posts

Guest tazzz

Да де ама при нас и всичките да ги уволнят, пак няма кой да им заеме местата и да не е корумпиран :zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко това звучи като някаква приказка!това при нас е напълно невъзможно(попринцип не използвам тази дума)освен,да останем без всякакви управници,без депутати,без министри,без общински съветници,и отново от всичко случващо се да намаже ахмед доган нали,ама така е 2-ма се карат 3-ти печели:zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах от де тоз късмет и при нас ... ама то не само катаджии ами една камара боклуци още тряя да се изринат от тея каде заради тях сме сега на тва дередже а те са с пълните джобове ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срамота е как нямаме една силна ръка в тая държава. Та Молдова са толкова зле икономически, че няма на къде - от Молдова идват да работят в България - смятайте колко са зле. И пак се борят с корупцията в стотици пъти по-добре от нас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво, уволняват ги и настава анархия, секи лети с 200 защото няма да има достатъчно катаджии да ни контролират, пък било то и корумпирани... Почва се хиляди катастрофи на ден, удвояват и се утрояват смъртните случаи... няма да продължавам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво, уволняват ги и настава анархия, секи лети с 200 защото няма да има достатъчно катаджии да ни контролират, пък било то и корумпирани... Почва се хиляди катастрофи на ден, удвояват и се утрояват смъртните случаи... няма да продължавам...

ЕЕ Хичкок стига с тия негативизъм де! Че тука като си имаме по 2-ма корумпирани куки на глава от населението, да не би да няма катастрофи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Уволняват се едни и се назначават нови. Няма веднага да започнем да летим по пътищата. Следващите като знаят причината за уволнението на предишните си колеги, малко от малко ще се замислят. Поне ще ламтят по малко според мен. На мен ми писна да ме спират с ясната цел да ми вземат пари. Периодично да се подновяват, защото на някои започва много да им харесва да взимат парите на хората и тогава става много лошо. Такъв човек вече не е полицай, а касиер и рекитьор. Това е факт който от много време ми прави впечатление, полицаите забравиха каква им е основната роля.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при нас не трябва да се въвежда такава практика защото ще останем без полицаи на пътя :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...