Pavkata 2 #1 Публикувано 26 Май, 2008 Ха привет, днес отидох при един квартален майстор, който "бил много добър" с ходовите части. От около месец предницата ми тропа много кофти, а когато натисна спирачка, педала рита и вибрира, все едно имам ABS, а аз всъщност нямам. Та майстора ми каза, че предницата ми е много зле и следните неща били за смяна: втулки на щангата, ляв (?!) накрайник на кормилната уредба, двата диска и накладките. Съмнително, въпреки че Декември уж съм правил предница (минал съм не повече от 10000 км оттогава), но все пак викам да я прави. Но все пак с тия дупки и моите нископрофилни гуми... Та колко пари мислите, че би ми струвал един такъв ремонт? Питах тук-там за цените на частите, ама общо взето луда работа... Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 26 Май, 2008 Малко не разбрах въпроса колега. -Първо - не си казал колко пари ти иска за ремонта за да сравним цените. -Второ - защо подценяваш майстора, като ти си си го избрал. -Трето - ремонта в процес ли е или е приключил?-Четвърто - като си правил предница какви части си слагал и съвпадат ли с тези които са за смяна?-Пето - темата дали е за тук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 26 Май, 2008 (Редактирано) -шесто-откъде си? Редактирано 26 Май, 2008 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове