Jump to content
Pavkata

Колко би ми струвал един такъв ремонт?

Recommended Posts

Ха привет,

днес отидох при един квартален майстор, който "бил много добър" с ходовите части. От около месец предницата ми тропа много кофти, а когато натисна спирачка, педала рита и вибрира, все едно имам ABS, а аз всъщност нямам.

Та майстора ми каза, че предницата ми е много зле и следните неща били за смяна: втулки на щангата, ляв (?!) накрайник на кормилната уредба, двата диска и накладките.

Съмнително, въпреки че Декември уж съм правил предница (минал съм не повече от 10000 км оттогава), но все пак викам да я прави. Но все пак с тия дупки и моите нископрофилни гуми...

Та колко пари мислите, че би ми струвал един такъв ремонт? Питах тук-там за цените на частите, ама общо взето луда работа...

Мерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко не разбрах въпроса колега. -Първо - не си казал колко пари ти иска за ремонта за да сравним цените. -Второ - защо подценяваш майстора, като ти си си го избрал. -Трето - ремонта в процес ли е или е приключил?-Четвърто - като си правил предница какви части си слагал и съвпадат ли с тези които са за смяна?-Пето - темата дали е за тук? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

-шесто-откъде си? :D

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...