ДИДО 0 #161 Отговорено 11 Август, 2008 можем направо двамата да се качвамв хем да видим по пътя на горе ко си напраил от цялата работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #162 Отговорено 11 Август, 2008 нека станем трима за ка4ването нагоре .Ина4е 31-ви сме си там освен ако някои няма възражения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #163 Отговорено 12 Август, 2008 (Редактирано) 31 ви горе о гората та да видим кои ше ходи на сливен на 7 ми че да одим заедно поне.Не ми се пьтужа сам.Аде ще е шоу поне. Редактирано 12 Август, 2008 от harabijta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #164 Отговорено 15 Август, 2008 е маи сам ще си ходя ама то жсе пак сме в шумен. Маи ще пиша на варналии че те ще ходят поне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #165 Отговорено 15 Август, 2008 Ти си луд бе бате , не всичко се върти около форума , земи се разкарай малко из Шумен и ще разбереш колко хора ще ходят , не само с Хонди .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sk2noe 0 #166 Отговорено 15 Август, 2008 (Редактирано) ako ne e mnogo kusno i az da ka4a edna-dve snimki http://usera.imagecave.com/sk2noe/honda/honda_crew.jpg Редактирано 15 Август, 2008 от sk2noe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #167 Отговорено 15 Август, 2008 Харабията,в голяма грешка си братче.Кажи са кво точно те интересува за Сливен,дали искаш да те ескортираме до пистата и след това да стоим и заедно да чоплим семки.Ние бачкаме яко,влагаме кинти,трошим нерви и от доста време се занимаваме с манията Драг,така че не се изказвай толкова неподготвен,а може и наистина да се обадиш на варненските Хондаджии нищо,че те ще бъдат заедно с нас........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #168 Отговорено 16 Август, 2008 (Редактирано) Хахаха "харабията" , спиш пиле шарено.Шуменската бригата не само ще е по-голяма от Варненската ами и ще има по-голямо участие в състезанията.Както е било винаги до сега де !!! п.п. както се пееше в една песен ..." Бате Бойко бие без упойка" Редактирано 16 Август, 2008 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest harabijta #169 Отговорено 16 Август, 2008 аз из града се разхождам достатьчно ама никои не споделя ко праи и за тва сьм назаде.Ам кажете нещо де.Колкото до ескорта сливен го знам де е и мога да ида и сам ама сякаш ще щ по интересно да трьгнеме заедно.Поне според мен. Относно тези дето спят по гаражите да се стягат за ДРАГА може да кажете де са ви гаражите че да идвам да жи разсея с една бира поне.И сори за изказжванията по нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #170 Отговорено 16 Август, 2008 Много трудно се кара в колона от по 7-8 коли,но нема никъв проблем да пътуваме заедно.Другото е,че ние ще ходим предния ден,защото требе да караме квалификации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #171 Отговорено 16 Август, 2008 Някой ще ходят , други не се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest harabijta #172 Отговорено 16 Август, 2008 Някой ще ходят , други не се знае маи проблем с новото моторче а аде не губи кураж ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #173 Отговорено 16 Август, 2008 (Редактирано) Проблемът е в главата на Гефи,а не в двигателя.............. Редактирано 16 Август, 2008 от BoykoBorisov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #174 Отговорено 18 Август, 2008 Марто,ония ден,ми каза,че сте ме търсили за нешо,ако мога да помогна с нещо само кажи,удоволствие ще е,ако мога да бъда полезен с нещо това ми е номера 0888701411 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vladimir1 #175 Отговорено 18 Август, 2008 Да си сложите звънец..,че как ли не чудех как да видя дали има някой у вас ... почнах и да викам Дидо Дидо ... ама Нямаше никои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #176 Отговорено 23 Август, 2008 (Редактирано) все пак на 31 горе пък кот стане.Аде поздрави. Редактирано 23 Август, 2008 от harabijta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #177 Отговорено 25 Август, 2008 нали пак така в 13:00 на 31-ви горе на паметника и дано да се съберем пове4ко хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #178 Отговорено 27 Август, 2008 Марто,ония ден,ми каза,че сте ме търсили за нешо,ако мога да помогна с нещо само кажи,удоволствие ще е,ако мога да бъда полезен с нещо това ми е номера 0888701411Търсихме те за да си дадеш компа Както и да е всичко мина и без тебе , за 31 аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #179 Отговорено 30 Август, 2008 тъй ма ядосаха сега,че чак ми са до *** обадиха ми се и ми казаха,че утре съм на работа...Така,че няма да мога да се кача на паметника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #180 Отговорено 31 Август, 2008 Аз пък боледувам и за тва не съм на лице , колегата с барчето да ми звънне да се разберем да му го връштам .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #181 Отговорено 31 Август, 2008 вие поне написахте чед няма да идвате ама останалите и това не направиха.Червеното дел солче,англичанката с усмивките и аз.Брево голяма веселба беше.поне си зех една бира 2 л за компания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #182 Отговорено 31 Август, 2008 Аз пък боледувам и за тва не съм на лице , колегата с барчето да ми звънне да се разберем да му го връштам ....ко стана бе братле мноо си се трьшнал маи щом и телефона ти не отговаря.Аде поздрави и скорошно оздравяване.Надявам се да те видим в сливен в неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #183 Отговорено 31 Август, 2008 Еии и а3 се качих , беше си голяма веселба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #184 Отговорено 4 Септември, 2008 Алоу , колегата с барчето де са дяна бре човек , звънни ми да се разберем да ти връщам барчето Че вече го виждам пуска крака към мойта кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #185 Отговорено 4 Септември, 2008 Алоу , колегата с барчето де са дяна бре човек , звънни ми да се разберем да ти връщам барчето Че вече го виждам пуска крака към мойта кола марто е болнични щот малко си наряза раката ама щед му кажа да ти звьнне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #186 Отговорено 9 Септември, 2008 Здравейте колеги.Понеже от доста време нямам интернет виждам че съм пропуснал доста събития.Нямам време да чета цялата тема,затова питам има ли евентуално някаква дата и място за месечни или седмични срещи и евентуално някакъв час? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #187 Отговорено 11 Септември, 2008 Здравейте колеги.Понеже от доста време нямам интернет виждам че съм пропуснал доста събития.Нямам време да чета цялата тема,затова питам има ли евентуално някаква дата и място за месечни или седмични срещи и евентуално някакъв час? 28 септември 13.00 ако се качи някои освен мене де че предният пьт бяхме само аз и Vladimir1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #188 Отговорено 11 Септември, 2008 Е и аз може да съм готов с моята кола и да дойда да видя другите хонда ентусиасти.Нали няма клубни карти за партито? Че още май не съм член Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #189 Отговорено 11 Септември, 2008 хахахаха , не няма клубни карти Всички са поканени , само си носете касите с бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #190 Отговорено 21 Септември, 2008 Наближава края на месеца , всички са много тихи ? Нещо се мъдри или ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #191 Отговорено 22 Септември, 2008 е аз избягах от работа и се качих ама в 14:30 имасхе 5/6 коли и слязахме на ОМВ ...както и да е ...тая неделя 100% аз съм горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ванко #192 Отговорено 23 Септември, 2008 Мом4ета 28-ми наближава и маи е време да направим UP на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #193 Отговорено 27 Септември, 2008 ари бре момчета,ще се качва ли някой и се пак май ще ни е последно тази година топлото си отива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest razbiv #194 Отговорено 27 Септември, 2008 На 95% съм горе.Дано само да не вали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #195 Отговорено 27 Септември, 2008 Аз леко може закаснея(няма да съм в града) но като се прибера веднага се качвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest harabijta #196 Отговорено 27 Септември, 2008 на 100% сме горе с марто па ще видим ко ще правим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #197 Отговорено 27 Септември, 2008 и аз вече не издържам заредил съм я само утре трябва да я изкъпя,че иначе трябва да я регистрирам с кафяв цвят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #198 Отговорено 28 Септември, 2008 Абе колко часа??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sk2noe #199 Отговорено 28 Септември, 2008 (Редактирано) Kолеги съфорумци.. мисля, че този път поне направихме шоуто а? Качвам клип с въртене на гуми и един "уолпейпър"(колко тъпо изглежда написано на кирилица..) направен специално за вас колеги - фенове на хонда, който иска да сваля! Та...... линк към клипчето и линк към "уолпейпър"-а Дано ви харесат и следващия път още по-добре Редактирано 28 Септември, 2008 от sk2noe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ДИДО #200 Отговорено 29 Септември, 2008 хаха следващия път може и сняг да има голяма лудница ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове