respawn 26 #481 Отговорено 25 Февруари, 2010 Хмм който дойде дойде.... Това за тайм атака може ама не ми се вярва баш всички хондаджии да се затичат на там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #482 Отговорено 25 Февруари, 2010 Хмм който дойде дойде.... Това за тайм атака може ама не ми се вярва баш всички хондаджии да се затичат на там.Еееее незнам. Знам си само, че аз съм на работя цял ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #483 Отговорено 27 Февруари, 2010 А аз няма да мога да дойда стан така че обстоятелствата са против мен и ме е яд защото сигурно аз искам най -много да се съберем жалко.Снимайте се и качете после снимките .Понякога не става каквото аз искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #484 Отговорено 27 Февруари, 2010 Колеги към колко часа ще се събираме?Това 13 часа сигурно ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #485 Отговорено 27 Февруари, 2010 Това е часът който знаят колегите от тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #486 Отговорено 27 Февруари, 2010 Утре го дават слънчево, така че времето не е пречка да се саберем. Предлагам пак да е от 13 часа ,защото хората от Шумен го знаят толкова и ако са се наканили да се качат да не става обърквация. Аз съм горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #487 Отговорено 1 Март, 2010 мом4ета невярвах 4е можем да се с1берем толкова коли като сеима на предвит 4е небяхме вси4ки кои на равота кои сдруги ангажименти; няма зна4ение много коли хубава сре6та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #488 Отговорено 1 Март, 2010 Фотоси няма ли ве маняци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #489 Отговорено 1 Март, 2010 Виновен съм, че не дойдох. Можете да ме порицаете публично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #490 Отговорено 1 Март, 2010 мом4ета невярвах 4е можем да се с1берем толкова коли като сеима на предвит 4е небяхме вси4ки кои на равота кои сдруги ангажименти; няма зна4ение много коли хубава сре6таКолега да ти кажа имаше доста хора който не се качиха поради тази причина , а за срещата да ви кажа чесно не ми хареса. Евала на вас ,че дойдохте и си направихте труда и средствата! А за срещата не ми хареса главно ,че като прадливи се местихме всички а не бяхме на една групичка като хората да си говорим там за както и да е, трябваше да отидем доло на кафето и да седнем и да си лафим. Надявам се другия път да сме 20 хонди Но все пак беше си направо истинско чудо бяха 11 ,да не повярва човек. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #491 Отговорено 19 Март, 2010 Някаква среща този weekend няма ли да има че ще съм си на Шумен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #492 Отговорено 24 Март, 2010 Здравейте!На 28.03.2010 ще има ли среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #493 Отговорено 24 Март, 2010 Ако има желаещи съм горе, нека този път се качим всички хонди и .... всички останали марки да завиждат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #494 Отговорено 24 Март, 2010 ако е сигорно и асам там казваите час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #495 Отговорено 17 Април, 2010 25-и последната неделя в 13:00 на паметника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #496 Отговорено 24 Април, 2010 Е много ясно, че сме горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #497 Отговорено 11 Май, 2010 Аре правим среща. Вече съм на работа която почивам събота и неделя искам да се запозная с фенове от Шумен, че живея вече тука но сред студентите и няма такива.Пишете колеги оставям телефон ако трбва 0886813641. Искам да се събираме и да си станем групичка, че мноо самотно от кум съхондаджии само бими полота и ланчии имат аверите, няма с кого да си споделя радоста от хубавата кола.Пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #498 Отговорено 27 Май, 2010 На 30 Май, ще има ли някой на паметника, или просто месечните срещи на хонда вече несъществуват ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #499 Отговорено 27 Май, 2010 Няма интерес нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #500 Отговорено 27 Май, 2010 Трябва се съберем моля колегите от Шумен да пишат аз на 30 ще се кача.Толкова хонди има из града, че и то супер яки направени, красиви не ги познавам хората да ги организирам, но затова си имаме форум . Respawn не познаваш ли някой да се звъннат два три телефона, аз познавам повечето студенти, а те нямат хонди.Пишете и на 30 се посъберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #501 Отговорено 7 Юни, 2010 Aре е пичове нещо мноо слаба активност явно ще трябва да ходя в някой друг град - Варна примерно за да се събера със хондажии тука явно сте доста заети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #502 Отговорено 7 Юни, 2010 Доста хора вилизат в форума и са от Шумен и околностите, но както каза интереса е никакъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #503 Отговорено 7 Юни, 2010 Доста хора вилизат в форума и са от Шумен и околностите, но както каза интереса е никакъв.Ми като гледам ти си активен ще направим хонда среща от две коли : ще се снимаме това онова ще си представим че има и други хахахахахахах събота и неделя съм свободен и фреее за срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #504 Отговорено 8 Юни, 2010 Ам айде де дайте да направим нещо извънредно.... :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #505 Отговорено 9 Юни, 2010 Чакам предложения, да бъзикнем колегите от Търговище и да направим нещо предлагам аз.Струват ми се по активни.Кото и да предложиш съ съгласен нека да възродим хонда срещите във Шумен + колеги от Търговище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #506 Отговорено 9 Юни, 2010 Може да почнете първо да ме хокате. От месец февруари се каня да се включвам и аз, ама все нещо излиза. На 12-ти сигурно пак. На 13-ти не знам. На 19-ти съм в София - служебно. На 20-ти може още да съм там. За 26-ти и 27-ми още нищо не мога да кажа. А после.... то месеца свърши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #507 Отговорено 10 Юни, 2010 Аз мисля да асе отказвам.Колегите тука братче се едно са хванали бога за рога.Явно са прекалено голяма работа за хонда срещи или просто киснат на омв да ги гледат другите и така.Просто няма истински фенове.Искам да поздравя респаун че момчето ми се струва свестно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #508 Отговорено 11 Юни, 2010 ....на някой хондаджии колите им са разглобени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #509 Отговорено 16 Юни, 2010 (Редактирано) колеги бройте ме и мен тка и тка отскачам често до шумен за 30-тина минутки ще съм дофтасал с мойта баба хонда Редактирано 16 Юни, 2010 от glacier Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #510 Отговорено 17 Юни, 2010 Броим те няма проблем дали ще можем се съберем в края на месеца?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #511 Отговорено 18 Юни, 2010 В края на месеца ще рече 26 или 27 юни ?дата ? час ? място ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #512 Отговорено 25 Юни, 2010 До колкото ми е известно на мен: 27,06,2010 последната неделя от 13:00ч на паметника 1300 ГОДИНИ - Паркинга на информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #513 Отговорено 25 Юни, 2010 Ааа колеги ако ще се качвате пишете идвам с мръсна газзззз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #514 Отговорено 1 Юли, 2010 този Петък в 8 часа на OMW да се срещнем, за да се уговорим за събота сутринта кой ще пътуваме към Узана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #515 Отговорено 25 Октомври, 2010 На 31.10 ще има ли събиране и по кое време ще е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #516 Отговорено 26 Ноември, 2010 Колеги няма ли да се съберем горе на паметника да се видим?Колегите от Търговище и те да заповядат.Предлагам неделя от 13 : 00 да се съберем , така и така не е ставало събиране аз откакто имам кола , дано стане нещо, че скоро сняг ще има . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #517 Отговорено 26 Ноември, 2010 Съгласен 13:00 ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #518 Отговорено 26 Ноември, 2010 И на мен ми се иска да дойда (и аз оправих моята бангийя) ... ама пууу мамата му точно в неделя съм на изпит във Варна ако сколасам може и да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #519 Отговорено 27 Ноември, 2010 (Редактирано) Е ако трябва ще се съберем по -късно, за да можеш да дойдеш, ама ти трябва да кажеш горе доле кога.Аз ще се обадя на комшията ти да дойде с пежото, че звяра му не е готов .Останалите - няма ли да се активизирате, не сте един двама, не се правете ми да си направим един готин следобед . Редактирано 27 Ноември, 2010 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #520 Отговорено 27 Ноември, 2010 И аз ще гледам да дойда в неделя.Само кажете някакъв час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове