GeFi's Garage 280 #361 Отговорено 24 Март, 2009 Говорех в множествено число защото ти и харабията сте възмотени и просто се помъчих да ви разясня картинката Ти явно я разбра ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #362 Отговорено 24 Март, 2009 И какво става в крайна сметка, ще има ли среща горе да зная дали да се качвам... Да се запозная с хондаджиите и аз да вляза в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #363 Отговорено 24 Март, 2009 аз никого на сила не карам да идва то и не мога де така че които изяви желание да се качи ко.Пък като няма никого ще си направя една две отсечки сам и си заминавам.Все пак предполагам че като за неделя ще има ненормалници по платото много.Аде които му се идва да идва.И не забравяите да си сверите часовниците че точно в неделя ще сменят времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #364 Отговорено 25 Март, 2009 Аз ще бъда горе.Гарантирам същото за Гефи,Ванко и Пламен.Нека направим една добра среща с масово присъствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #365 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Редактирано 25 Март, 2009 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #366 Отговорено 25 Март, 2009 Кога ще е тази среща, че неможах да разбера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #367 Отговорено 25 Март, 2009 Последната неделя на всеки месец , на Паметник 1300г -Информация на Паркинга , 13:00 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #368 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Ихххааа кефя се като цинганче на баничка .... ще се запознаем найнакрая че имам и въпросчета към по-разбиращите в 13 часа съм горе , с едно бяло кончерто Редактирано 25 Март, 2009 от respawn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #369 Отговорено 25 Март, 2009 и мен ме бройте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #370 Отговорено 25 Март, 2009 0.o и гости ще има Жалко че няма присъствам .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Project.H 0 #371 Отговорено 26 Март, 2009 Някой приема ли един пътник, още нямам хондичка, но не бих искал да пропусна да се запознаем и да понауча това и онова Може и директно на ЛС да пишете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #372 Отговорено 26 Март, 2009 Някой приема ли един пътник, още нямам хондичка, но не бих искал да пропусна да се запознаем и да понауча това и онова Може и директно на ЛС да пишете.Колега, и ти май си от моята партия хондаджия без хонда :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Project.H 0 #373 Отговорено 27 Март, 2009 Хахах, има и такива случаи, но ще се поправим с тебе по някое време като има пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #374 Отговорено 27 Март, 2009 Хахах, има и такива случаи, но ще се поправим с тебе по някое време като има пари Да се надяваме да е скоро...след някой друга седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #375 Отговорено 28 Март, 2009 Еми и аз ще се вястна ако обещаете да ме бутнете без да се смеете като си утивам че днеска си смъкнах стартера и сега съм със стартер тип "човешка тяга" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #376 Отговорено 29 Март, 2009 Е то братле ти забрави и часовника да бутнеш снощи :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anatoly 0 #377 Отговорено 29 Март, 2009 Айде момчета !Давайте да видим снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #378 Отговорено 30 Март, 2009 И аз забражих за 4асовника добре,че беше нахараби пенчо да ме събуди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #379 Отговорено 8 Април, 2009 Момчета, след няколко дена се местя в Шумен. Някой може ли да удари едно рамо с намирането на работа ? В чудо се видях с тоя jobs.bg....от месеци го чета и пращам СиВи-та и само обещания слушам. Вишист съм, но нямам никакви претенции вече....егати клизмата с намирането на работа в тоя град.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #380 Отговорено 11 Април, 2009 Принципно мога да приказвам за бензиностанция Шел ако има някво място на някоя от бензиностанциите в Шумен мога да ти помогна,зависи обаче дали ти харесва работата и заплатата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inch High 0 #381 Отговорено 16 Април, 2009 Да ме пратите в Шумен при добър майстор на реглаж?някой да знае или поне в района, че морето е далеко, ще си скапя гумите.Но искам да е добър, моята красавица не я давам на всеки, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #382 Отговорено 17 Април, 2009 Да ме пратите в Шумен при добър майстор на реглаж?някой да знае или поне в района, че морето е далеко, ще си скапя гумите.Но искам да е добър, моята красавица не я давам на всеки, Валио Предницата като тръгнеш от пети полк посока 5-ти километър преди да хванеш пътя за пети километър на среща има големи бели гаражи тои е добър.Другия вариант е "Примекс" хващаш пътя за Шуменското езеро от ляво се пада "примекс" има гараж реголаж предници.Дано съм ти бил полезен.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #383 Отговорено 24 Април, 2009 абе някои ще доде ли на паметника в неделя бе?И ще ходиме ли на Сливенна 2ри организирано или ще си ходим по сами? Ако имате няква организация направена пишете да тръгваме заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haho012 0 #384 Отговорено 20 Май, 2009 А да питам аз nissan,i приемате ли на срещите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #385 Отговорено 20 Май, 2009 Хахахах , само да не напишеш че караш Прелюд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haho012 0 #386 Отговорено 21 Май, 2009 Хахахах , само да не напишеш че караш Прелюд Е ка рах ме като се регистрирах ме тука и сега нз от каде да го променя ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vali4a 0 #387 Отговорено 21 Май, 2009 е ако дойдеш с прелюда няма как да не те приемем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #388 Отговорено 21 Май, 2009 таз тема май вкисна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #389 Отговорено 22 Май, 2009 Що така мислиш ? Миналия месец последната неделя(когато валя) аз и още двама колеги си направихме разходка до горе .... е нямаше никой ама пък какво от това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #390 Отговорено 23 Май, 2009 Дайте да вземем да правим и седмични, че последно време събота и неделя ми е много скучно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #391 Отговорено 28 Май, 2009 аз пък пак съм пешеходец.След сливен направо се разболях.Те тези дето караха след мене знаят за ква димна завеса ставаше въпрос,и сега двигатела е в мадара за шлаиф на блок, глава,вал,смяна на биелни лагери щот бяха се стопили направо,сегменти и тъка нататък.Събирам волни пожертвования щот скоро няма да карам с това безпаричие.БАНКОВА СМЕТКА БГ56745474.16573.5 ПУСКАИТЕ ПОВЕчЕ ДА ИМА И ЗА ТУНИНГ. :lol: някои ако ходи в неделя да ми дрънне да дода с него че не ми се идва с опела на стария.П.С. Това със сметката е отчаяна шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #392 Отговорено 31 Май, 2009 и тая последна неделя на месеца нямаше една хонда на паметника мн слабо хора .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vali4a 0 #393 Отговорено 31 Май, 2009 всички са заети с перформанс и нямат време сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #394 Отговорено 31 Май, 2009 Много си прав Някой хора пък имат 2 хонди и нямат с кво да дойдат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vali4a 0 #395 Отговорено 1 Юни, 2009 не те немогат да решат с коя от двете да доидат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #396 Отговорено 3 Юни, 2009 е моята в гаража още, ама се качих с на брата колта, а другия пьт ако се чудиш с кояq занни аз ще карам едната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #397 Отговорено 3 Юни, 2009 Не ме разбрахте Не че се чудя с коя да дойда , а просто едната не е в мен а тази която е в мен е без двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #398 Отговорено 4 Юни, 2009 маи само си търсим оправдания що не ни се ходи ама аде.Дано поне до др месец да ги оправим че вече зе да ми писва да карам опел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #399 Отговорено 4 Юни, 2009 Що бре комбито ти ходи. Напомня ми на някого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #400 Отговорено 17 Юни, 2009 Дано тая месечна да цъфнат малко хонди на паметника, аз ще съм горе със сигурност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове