Gaze.bg 146 #721 Отговорено 17 Март, 2012 (Редактирано) Измия колега, че повода е голям. Илко ти 2 пъти минаваш покраи нас и не ни отразяваш на срещи, явно не четеш често темата. Редактирано 17 Март, 2012 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #722 Отговорено 17 Март, 2012 Дано заедно със хубавото време се посаберем повечко хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #723 Отговорено 17 Март, 2012 Колеги няма да мога да дойда утре.Днес сменях гарнитура на капака на кланите + масло и филтър.Утре ме чакат още ремонти по колата и ще съм зает Към Илко : Тебе те видях вчера с този сивик 6 ген. - колата май по едно време я продаваше даже... В тракията те засичам,аз съм със сивик 7 ген сив металик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXoL 3 #724 Отговорено 18 Март, 2012 Мръсни Хонди приемат ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXoL 3 #725 Отговорено 18 Март, 2012 Мръсни Хонди приемат ли се? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #726 Отговорено 18 Март, 2012 Ето една и на дупенцата: Ако някой иска всички снимки, нека да ми пише скайп на ЛС, че са доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #727 Отговорено 18 Март, 2012 Колеги понеже днес ми хареса сбирката (с изключение че нямаше кафе къде да се седне) и си направих заключението, че освен приказки и кафе, хората имат и други желания - храна и "ластици". Аз бях пример за ентусиазъм с най-слабата кола :lol: !!! ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ !!! Вместо на паметника, да отидем направо на Градище. До там са 12км в едната посока. Събираме се пак на паркинга до Чакъла и тръгваме. Събираме парички, примерно по 5лв, и вземаме - кебабчета, кюфтета, безалкохолно и бира (аз ще метна и барбекюто в багажника)и така отиваме. Единствения проблем е, че пистата е дълга около 435м според чичко Ви Google. Според мен, "състезателна" дистанция от 350м ни стига, за да имаме около 80м за спиране. Мислете, пишете а аз ще видя да говоря с момчетата от БМВ форума за да ни оставят пистата в неделя през деня чиста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #728 Отговорено 18 Март, 2012 Колега ще видим какво ще организираме за др седмица до тогава има доста време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #729 Отговорено 19 Март, 2012 Колеги неостава време за срещи, по случайност ви засичам 2 пъти на чакъла, нечета в форума, а относно колата - да продава се още за безпари и с мн работи към нея, защото искам седан или комби, семейството на първо място, а причината поради която не съм я продал още е че мн си ме кефи, върви добре гори малко и е в отлично техническо състояние както и всичко и е платено до края на тази година + винетка, ако някой иска да се повози да звънне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #730 Отговорено 19 Март, 2012 Много добра сбирка стана! Жалко че, и аз не можах да засека а имах мерак... нищо за другия път ще оставим...Lukov, аз съм зарибен за идеята!Поздрави на всички и успешна седмица ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #731 Отговорено 23 Март, 2012 Как е?Неделя ще има ли среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #732 Отговорено 23 Март, 2012 Ако има свободни и желаещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #733 Отговорено 24 Март, 2012 Все още не се знае дали ще бъда свободен ама иначе съм навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #734 Отговорено 24 Март, 2012 Мене си ме знаете аз винаги съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #735 Отговорено 25 Март, 2012 Какво стана? Пак ли в два на паркинга на чакъла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #736 Отговорено 25 Март, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlFONSO_ 0 #737 Отговорено 30 Март, 2012 някой от Шумен да продава предно челно стъкло за хонда сивик 5 ген. хеч ако има да ми пише лично (моля да ме извините знам че не му е мястото тука ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #738 Отговорено 30 Март, 2012 Неделя ще пием ли кафе пак на Чакъла ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #739 Отговорено 31 Март, 2012 Хайде вс бързи хонди да не се скатават и да се плашат от малкото вятър и неделя от 2 ви чакаме на чакъла и после ще го мислим накъде ще се ходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #740 Отговорено 31 Март, 2012 Аз съм с бавна хонда ама ще дойда ако не е проблем :P даже ни бройте двама и брата ще дойде(той е с малко по-бърза) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #741 Отговорено 1 Април, 2012 Е то ако става въпрсо и аз съм с бавна хонда ама мен не ми пука важното е да се съберем да лафим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #742 Отговорено 1 Април, 2012 Ще ни спре ли дъжда днес? Ще се събираме ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BobizZ 2 #743 Отговорено 12 Април, 2012 охо имало и в Шумен Хонди а къде и кога се събирате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #744 Отговорено 12 Април, 2012 Добре дошъл колега. Напоследък Неделя 14:00 часа на паркинга на Чакъла, но тази седмица е празник и едва ли ще има желаещи. Следи темата, ако някой прояви интерес за утре или Събота може да измислим нещо набързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BobizZ 2 #745 Отговорено 12 Април, 2012 добре ще следя редовно, чеееее ми писна сам да бръмча , нека се съберем да покараме заедно ще бъде забавно : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #746 Отговорено 19 Април, 2012 За Неделя желаещи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BobizZ 2 #747 Отговорено 20 Април, 2012 kade i kolko 4esa ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #748 Отговорено 21 Април, 2012 Утре 14:00 часа на паркинга на Чакъла /Деу центъра/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #749 Отговорено 1 Май, 2012 Тази седмица Неделя няма да е много удобно, затова трябва да измислим нещо за Петък - Събота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #750 Отговорено 2 Май, 2012 Какво ще кажете за Петък от 19 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #751 Отговорено 2 Май, 2012 (Редактирано) Какво ще кажете за Петък от 19 часа И аз си мислех за 18-19:00 часа. Предлагам средно 18:30 часа на паркинга на Чакъла да се съберем в Петък. Десо чух добра новина с много здраве да си я караш безброй безавариини километри и без ПТП-а. Редактирано 2 Май, 2012 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #752 Отговорено 3 Май, 2012 ^ мерси Е... утре други кандидати за 18 и 30 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #753 Отговорено 3 Май, 2012 Има и други кандидати, но ще трябва да направим срещата на Лимончето в Тракиския, че няма колегата транспорт. Иначе някой са до 18-19:00 часа на работа, затова нека да се разберем 20:00 часа на Лимончето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BobizZ 2 #754 Отговорено 3 Май, 2012 там съм 20:00 на лимона дано се съберем повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #755 Отговорено 7 Май, 2012 Колеги, знам че не е никак по темата, но да ми кажете къде в Шумен могат да ми направят генерация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #756 Отговорено 8 Май, 2012 Колеги, знам че не е никак по темата, но да ми кажете къде в Шумен могат да ми направят генерация?Колега за Шумен не знам, но във Варна има едно място дето го хвалят в една тема тук, но ще трябва да я потърсиш. Ако не намериш инфо пиши на ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #757 Отговорено 11 Май, 2012 Желаещи за среща Неделя има ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #758 Отговорено 11 Май, 2012 Една бавна черна пета се записва за срещатата в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #759 Отговорено 11 Май, 2012 Гости от Варненско, приемате ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #760 Отговорено 11 Май, 2012 Гости от Варненско, приемате ли?Приемаме, по кое време да ги чакаме ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове