Jump to content
Guest perro_iv

Ще си купвам Хооооондаааа...

Recommended Posts

Guest perro_iv

Привет на всички !Та, смятам да си купя Honda Civic Shuttle, но нямам никаква представа за този модел, като техническа подръжка и т.н.Това което ще вземам е модел на дв. - D1672-51oo352.Номер на рама и двигател или обратно:JHMEE47600S400354G5IGLABS 1.6 Ще съм много благодарен ако някой може да ми каже какво се крие в тези числа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много!Първото и регистриране е 94, но сега разбрах че е произведена 92.Много се колебая дали да я купя, защото изглежда перфектно, но все пак са си бая години, а и искат 4К лв.Смятам, че близо 190 000 не са много за такъв автомобил.Ще съм благодарен да прочета мнения по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много!.....

190 000 км. (под въпрос дали са толкова) са нищо.Но 4к за автомобил ма тия годинки (та дори и Хонада) са си повече от множко според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за километрите не се притеснявай моята е на 250000км но нещо цената ми се вижда много за тази година кола все пак ти ще я караш и ще плащаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оооооооо шътъл 92-ра :rolleyes: от кой град си?а мнения за колата има много, само трябва да се пробваш със "shuttle" и всички възможни начини на изписване на кирилица в търсачката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да те пратим при някой познат за оглед :rolleyes:ама в Казанлък не знам...Колата е прекрасна ако питаш мен, НО ако някой преди теб не и е взел здравето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest perro_iv

Ами аз затова я харесах, защото е нов внос, със сервизна книжка от където много добре се проследяват км-те, а пък аз разбирам немски и видях, че миналата година са и сменили спирачките и са и издали TUV до края на тая година.Общо взето нямах намерение да сменям дизеловия си Nissan, но тази кола ме заплени най-вече с това, че ми трябва семейна кола, а моята в момента е двувратка.Нямам опит с бензинки и всичките тия кабели и маркучита и тем подобни инжекциони малко ме смущават, та не знам какво би могло да се крие под добрия изглед.Защото и моята изглеждаше добре и чак на третата година, като почнах работа в една фирма където ремонтират двигатели, се замислих и разбрах къде се губи антифриза, въпреки че работи перфектно и зиме и лете.Та такива ми ти работи Рангеле...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Kолега, най-приятеlски съвет - преговаряй за цената, 4000 е много, не че колата е лоша, даже напротив - но такава кола струва 3500 в супер състоямие макс. Особено ако това е първата цена която са ти казали. Щом е внос от Германия , вероятно са я взели за 500 евро и така или иначе са на супер печалба!

Редактирано от Katsko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами благодаря за съветите.И аз съм на това мнение, че парите са и много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...