saggitarius 0 #1 Публикувано 21 Май, 2008 Нов съм във форома,и немога да разбера защо не мога да изпращам лични съобщения?Някои ще ми помогне ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 21 Май, 2008 Малко по подробно моля. !!! Добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saggitarius 0 #3 Отговорено 21 Май, 2008 еми ето например искам да ти пиша лично съощение и ето това ми излиза Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.The error returned was:You are not allowed to use the messenger feature on this board Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 21 Май, 2008 Хм, сигурен ли че става на въпрос за лични ? Да не би да се опитваш да си пуснеш обявка нещо ... купува/продава... ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 21 Май, 2008 (Редактирано) Колега как точно се опитваш да пуснеш личното?Пробвай така - кликваш на името на човека, от там Send Message и виж дали става?Ако не...пиши пак, пък ще се разбере !!! Редактирано 21 Май, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saggitarius 0 #6 Отговорено 21 Май, 2008 Колега как точно се опитваш да пуснеш личното?Пробвай така - кликваш на името на човека, от там Send Message и виж дали става?Ако не...пиши пак, пък ще се разбере Бате пробвах по твоя начин пак не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 21 Май, 2008 В така наречената грешка си пише - Прочети хелпа... , направи ли го това? Дай десен бутон на името на човека, след това "Open in new window", след това "Send Message" и трябва да стане. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saggitarius 0 #8 Отговорено 22 Май, 2008 мерси вече мога да изпращам може да затворат темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #9 Отговорено 17 Юни, 2008 ама и аз редовно имам проблем при постване или при пращане на лични ,и като отворя нов прозорец нещата се оправят сигурно е дело на некой недоволен модератор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 17 Юни, 2008 недоволен модератор може да ти създаде проблеми с постването и няма да можеш да го оправиш със нов прозорец, но за личните няма как да се намесим ... ако искаш да ти покажа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #11 Отговорено 17 Юни, 2008 недоволен модератор може да ти създаде проблеми с постването и няма да можеш да го оправиш със нов прозорец, но за личните няма как да се намесим ... ако искаш да ти покажа ?добре ,че поне има нещо в което не може да се месите ,отдъхнах си ми може да ми покажеш ,ако искаш да разгневиш лъва ,пробвай и все пак когато се опитвам да отговоря на някой ми дава същия надпис като на колегата и сега пак го направи и пак влезнах в темата за да пусна това съобщение баси и тъпнята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #12 Отговорено 17 Юни, 2008 Седи мирен Ако до два-три дена не се оправи, значи "проблема е в твоя телевизор" п.п. Стига закачки вече В последно време хумора нещо не върви в тоя форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #13 Отговорено 18 Юни, 2008 що бе , много добре си минава , ама едностранно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #14 Отговорено 18 Юни, 2008 Не се заяждай с модераторите.Те следят зза спазването на правилата написани от други хора.Вършат си работата.Големи са шемети, но ние си ги харесваме и обичаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове