JK_HONDA 58 #1 Публикувано 19 Май, 2008 (Редактирано) Зна4и искам да попитам тай като това ми е парвата ХОНДА и ваобще кола искамд а попитам кога се сменя ремака винаги ли триабва да се сменя и помпата(водната)или ако има някава такава работа ако трябва да се сменя нещо и кое е това което трябва да се смени заедно сас него>Извинявам се,но по добре да ви питам и да ми кажете отколкото да направя грешката и да ми струва СКАПО. :fun: Редактирано 19 Май, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 19 Май, 2008 (Редактирано) 1.Търсачката изкарва резултати. 2.Темата е дискутирана преди седмици, ако не и по-малко.3.Темата ти е оформена за пореден път ужасно! Късметлия си, че някой изобщо я поглежда!4. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18448 Редактирано 19 Май, 2008 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 19 Май, 2008 Ами научи се моля те.Темата трябва да има заглавие свързано със съдържанието на темата. Това е за твое и наше добро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #4 Отговорено 20 Май, 2008 Ще се постарая като пражя теме да е като хората ма това 4е си4ките сам ги омазал не сам,но сам си признал 4е не сам по тва да правя теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове