Guest Draik #1 Публикувано 18 Май, 2008 Нямам думи просто да опиша какво мис е случи! Както си карах по един първостепенен път който явно беш кърпен скоро (коеото си личеше по цвета на асфалта), карам си с 80 и изведнъж между две кръпки дупка. Нямаше просто време кога да я избегна и ... резултата пръсната предна гума на 2 места. Гума която сложих преди 3 седмици! Просто това си е живо безобразие. Плащаш като ненормален винетки, данъци, застраховки и какво: трябва всеки месец да сменяш гуми. А да не говорим за окачването на колата което също се троши. За една година чисто нови тампони на задните носачи се разбиха. Чудно ми е до кога ще продължава всичко това!?!Не го пожелавам това на никой да мус е случва, затова внимавайте с тея дупки че работата много зле! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #2 Отговорено 18 Май, 2008 Ще продължава докато всички си мълчим и всеки се спасява по единично! Ние за нищо не протестираме, медиите са платени 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 18 Май, 2008 (Редактирано) Това е България колега. В такава страна живеем. Всеки наистина гледа да се оправя по единично. Хората си знаят, че няма оправия и нищо не предприемат. Нямат и време, защото взимат мизерни пари и за нищо не им стигат. Кой би си подложил работата на риск за да отиде пред сграда пълна с малоумници за да се опита да им повлияе. Според мен са малцина, или се лъжа? Докато не се съберем всички, няма да решим нищо. Трябва да дискутираме тези въпроси за да стигнем до истината и до правилните действия. Вие съфорумници как мислите?П.П. И аз днес се нафрасках в гадни дупки на път за Витоша. Редактирано 18 Май, 2008 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VersaceGirl #4 Отговорено 18 Май, 2008 По принцип се отпускат от бюджета страшно много пари за ремонти на пътните настилки(но уви)..Къде отиват тези пари?Елате да видите такива "опитни" шофьори"като мен,тъкмо да избегна 1 дупка и се навирам в други 2...ужас....(представям си ако на мен ми се беше случило такова нещо,сигурно щеше да ми се разпадне цялата кола,точно като по комедийните филми) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saaron #5 Отговорено 18 Май, 2008 Съчуствам ти искренно колега ,на мен ми се случи нещо подобно -карам си тук в софия ....а такмо отивах да слагам новите джанти дето си ги бяь купил преди 3-4 дни (като новички) ...та минавам по път които знам и като добре и гледам локва (навън валеше) и минавам леко през нея нещо ме накара да намаля на 2-ра на обороти и като удари ..малиииииииии сви ми се сърцето .Тъпаците копали преди няколко дена и оствили дупка 15-20смдълбока и 1м широка минах без щети как незнам ,хората му казват късмет Незнам докога ще продължава това в България -рекетират ни всяка година с нови и нови данъци и глоби ,такси а пътища ,маркировка ,знаци всичко е под всякаква критика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #6 Отговорено 18 Май, 2008 Тони, цялата ни държава е такава каквито са и пътищата ни - В ДУПКИ.Защо ли ни спират евросубсидиите ?Пари за магстрали, за образование и какво ли още не ? Аре че взех да се ядосвам пак ...Ей за тва няма живот в НАШАТА МИЛА РОДИНА - щото е пълен ташак от към управление.Црх-а ми се ебаваше майката докато го карах преди да го продам - честно да ти кажа хем ми беше тъпо, хем се радвах от факта , че вече няма да стоя на тръни всеки един момент ... дали ще изкривя джанта, дали ще счупя броня, дали ще се размина само със спукана гума , окачване... Но тия със служебните мерцедеси ги боли целия хуй защото всяка година автопарка им се обновява - остарели били колите, вече не предлагали толкова голяма безопасност Та кво викаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #7 Отговорено 18 Май, 2008 ...затова скъпи колеги да си плащаме винетките и пътния данък редовно,пък някой ден дано някой се сети да похар4и 4аст от нашите пари за по-добра цел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 18 Май, 2008 Ще продължава докато всички си мълчим...аз съм пробвал репликата ''Мамка им да е*а'' ама не помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Giggerotta 0 #9 Отговорено 18 Май, 2008 Абе хора, аз може би много "наивно" мисля, ама...неможе ли да се заведе дело? Незнам срещу кого, може би срещу общината, в която се намира тоя път? При такива щети би трябвало да можеш...макар че вече дори да имаш такова право (чисто юридически) незнам дали не са изпуснати разни срокове или си пропуснал да си извадиш някакъв необходим документ...щото знаем и ква ни е правната система, обикновено пострадалия трябва максимално да бъде затруднем та белким се откаже... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #10 Отговорено 18 Май, 2008 То да водиш дело ти трябват пари, ами 4овек като ги няма!?....... Има дупки в парламента в законите ни а вие се оплаквате от дупки по пътищата ни . Докато отида до работата ми сигурно минавам през 30-40 дупки а може и пове4е да са, цялото разтояние е 2,800 км. Между другот вси4ки ние се намираме в една голяма яма без изход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Izanagi #11 Отговорено 18 Май, 2008 (Редактирано) Съквартиранта ми днес с моята кола се набутал в големите дупки м/у УНСС и ОМВ и една 205/40/17 си отиде, а джантата на косъм да се счупи , но за щастие се изправи , направо ми се ревеше. Редактирано 18 Май, 2008 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sanchesss #12 Отговорено 19 Май, 2008 Няма смисъл да хабим нерви за неща, които и без това няма да се променят. Наистина пътищата са ни под всякаква критика...то и с 20 да караш пак ще ти се размъти мозъка от клатушкане. Просто за прекрасните ни пътища си важи правилото: Избегни едната дупка и влез в другата която или не си забелязал или се оказва по-дълбока отколкото изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #13 Отговорено 19 Май, 2008 Наистина е трудно да се повярва че нещата ще се променят. Аз обаче си мисля - Ако се вдигнем всички поради ред причини. Какво ще се случи пред парламента? Какво ще се случи с трафика и тези които отговарят за реда? Изведнъж обстановката ще стане много напрегната и ако не от самата държава, то от EU ще обърнат внимание и ще се насочат към източника на раздора. Аз мисля че народа е най силната единица в една държава. Ако реши народа, и ако всеки един от нас разбере че не е маловажно мнението му, то нещата със сигурност ще се променят поне малко, и това може да бъде само началото. Лошото обаче е, че на политиците хич не им пука за държавата. Ще е много трудно да ги преборим. Те си стоят в парламента и докато не застанеш лично пред тях няма да ги трогнеш. Тъй като единствената им цел е да си пълнят гушите, ще бъде много трудно, но не и невъзможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #14 Отговорено 19 Май, 2008 Решението е само едно, да научите всички дупки наизуст . Аз в Пловдив вече ги знам...Абе именно ромите, дето трябва да оправят дупките, вечер се трудят по паважа, да измъкнат 1-2-3 павета, след сутрешния час пик, дупката вече се е формирала, някой се обажда в общината, те казват на ромите да я запълнят и хората така си изкарват пари. Миналата година се чудех как така се раждат дупки на съвсем здрави места от паважа, докато 1на вечер не видях как става работата, ама търчат бързо гадините ...И аз така сменях предни гуми, защото си мислех че знам къде са дупките и си карах с 50, докато не нацелих дупка със супер остър ръб и достатъчно широка цялата гума да пропадне в нея ...Трябва да се направи нещо 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #15 Отговорено 19 Май, 2008 То може би затова има толкова много джипове,че то с тия дупки...Направо няма такава простотия.Не стига че в най-пиковите часове праят улиците,ами разкопават все едно ще строят кооперация и след Ремонта, пътя е по зле отколкото е бил и след 1 седмица нови дупки на уж новия асфалт.На улица нишава си е доста добър пример.Освен всички форуми - фолксваген,аудита,опели,рена да се обединим и само от форумите да сме ще сме достатъчно за да направим един протест,да почнат да дават по бтв-то и така да спрем ония дет си лапат паричките за тяхни си апартаменти,коли, вили, ами да ги дават наистина за изграждане на пътищата. Като отида в някоя друга държава и видя адските пътища,Без дупки и всички с джанти,огромно направо нямат гуми и ти става кеф.А при нас.... :D :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #16 Отговорено 19 Май, 2008 Твърдо За да се опитаме да направим нещо по въпроса!Засега ако ви се случи нещо подобно и ако ви се занимава,можете да извикате АКТ да съставят протокол и да опишат щетите,след което можете да започнете да съдите общината...Офф:Founder: А на мен как ми е Няма да описвам преживелиците по дупките,само ще кажа ,че роднините на Варненските кметове(Кмет и общински кметове)са в ''благословиите'' ми.... Варна е най-лошия град за каране... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове