mallkiq 0 #561 Отговорено 7 Март, 2009 Колеги няма ли да се ходи организирано на ралито защо в 13ч. на Метро ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #562 Отговорено 8 Март, 2009 Ми май няма да се ходи защото ще има много хора и няма как да се съберем всички на това място (паркингът) на Практикер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #563 Отговорено 8 Март, 2009 аз няма да мога да доида в бокса съм за .... още малко "повер" !!! :) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #564 Отговорено 10 Март, 2009 Айде гответе куклите следващата среща се пада на 22-ри този месец Да видим дали някой ще се похвили с повече палар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #565 Отговорено 16 Март, 2009 Иде 22 и дано времето е на наша страна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #566 Отговорено 17 Март, 2009 Защо на 22ри?А ми на 29ти какво ще правим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #567 Отговорено 17 Март, 2009 Защо на 22ри?А ми на 29ти какво ще правим?Нали се разбрахме през 2 седмици а на 29 сме си на месечна или поне аз така разбрах ама както казах стават малки обарквации с седмичните срещи такаеми изказвайте мнения да видим какво ще се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #568 Отговорено 17 Март, 2009 Аз на 22ри няма да мога да дойда защото съм на хижа!Но на 29ти ще дойда със сигорност 100% и се надявам да доведа и някой нови фенове ! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #569 Отговорено 17 Март, 2009 казано е............. ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛЯ НА МЕСЕЦА !!!Нали така беше? А ако сте се разбрали нещо твърдо за седмични, предлагам да се напише точно как, кога и къде и да си стои тук в темата, за да знаят колегите които нямат възможност редовно да идват накрая на месеца или пък просто не живеят в Бургас, а искат да ни гостуват Явно има и други неясни неща по отношение на срещите:Колеги в тоя бургас така ли няма една кака фенка е Я да видя снимки не вярвам аз излагаме бургас без фенки Само не разбрах фенки ште има ли или няма да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #570 Отговорено 17 Март, 2009 аз ще съм там на 22-ри и на 29-ти ако някой иска да дойде да идва ...ще чакам ако няма никой до 13:30 и си ходя...а ако искате някаде другаде да пише или ако иска нека се обади 0886121699... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #571 Отговорено 17 Март, 2009 колеги какво се прави на тези збирки ако е нещо интересно да взема и аз да дойда!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #572 Отговорено 17 Март, 2009 Пламка предпоследния пат на срещата казахме че ще има и седнични срещи през седмица ама пак нещо не е изпипано както трябва иначе аз ще сам тази неделя там и другата също А какво се прави на срещите лафчета показванки кой каквото има да се видим ако дойдеш ще разбереш иначе няма начин да ти се изясни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #573 Отговорено 17 Март, 2009 Пламка предпоследния пат на срещата казахме че ще има и седнични срещи през седмица ама пак нещо не е изпипано както трябва иначе аз ще сам тази неделя там и другата също А какво се прави на срещите лафчета показванки кой каквото има да се видим ако дойдеш ще разбереш иначе няма начин да ти се изяснизначи ще е интересно за новак като мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #574 Отговорено 17 Март, 2009 е поне няма да съм сам за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #575 Отговорено 17 Март, 2009 Здравейте колеги на мен се падна честа да пусна и тази тема за което ви благодаря МЕСЕЧНА СРЕЩАНека да се съберем на 25.05.08 Неделя в 19:00 ч ПАРКИНГА НА "МЕТРО" Силно се надявам да се съберем повечко Хондавелки п.с: Искам само да кажа,че занапреде месечните срещи ще се уговарят в тази тема Надявам се да стане традиция и нека правим месечни срещи всяка последна неделя от месеца БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ а в колко часа са срещите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #576 Отговорено 17 Март, 2009 срещите са в 13:00 на паркинга на метро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #577 Отговорено 17 Март, 2009 срещите са в 13:00 на паркинга на метро ще гледам да дойда( всичко става)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #578 Отговорено 18 Март, 2009 Щом сте (сме) решили да се виждаме два пъти месечно, и да е през седмица, тогава следващите две срещи би трябвало да бъдат на 12.04 и на 26.04. Голяма работа, че сега са се събрали две поредни седмици Айде, ще се видим в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #579 Отговорено 18 Март, 2009 Аз пък съм в Бургас до 21 щях да дойда на Бургаска сбирка ама уви,приятно изкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #580 Отговорено 18 Март, 2009 колеги относно срещите имам една покана от "интерауто"-Бургас за провеждане на седмични срещи на тяхна територия.има мноо добро кафенце и мноо място за колите.при интерес ще обясня по-подробно на тия които дойдат тази неделя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #581 Отговорено 18 Март, 2009 колеги относно срещите имам една покана от "интерауто"-Бургас за провеждане на седмични срещи на тяхна територия.има мноо добро кафенце и мноо място за колите.при интерес ще обясня по-подробно на тия които дойдат тази неделя!Аз също имах такава оферта даже един пат я обсаждахме но парво кафенцето няма мн места и второ малко се застъпваме с БМВ-татазащото и те са там но пак ще говорим на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #582 Отговорено 19 Март, 2009 Аз също имах такава оферта даже един пат я обсаждахме но парво кафенцето няма мн места и второ малко се застъпваме с БМВ-татазащото и те са там но пак ще говорим на срещата[кафенцето е доста добро...има достатъчно места и невярвам да се събереме повече от 30-тина човека...ама бмв-тата пристигат там към 16:30,мисля че ще се вместим в графика....Ще го решиме на сбирка.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sali1 0 #583 Отговорено 20 Март, 2009 В крайна сметка къде се събирате ?Ако мога и аз ще дойда въпреки,че все още нямам Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #584 Отговорено 20 Март, 2009 В крайна сметка къде се събирате ?Ако мога и аз ще дойда въпреки,че все още нямам Хонда. В 13:00 на паркинга на Метро там сме а после ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #585 Отговорено 21 Март, 2009 В крайна сметка къде се събирате ?Ако мога и аз ще дойда въпреки,че все още нямам Хонда. В 13:00 на паркинга на Метро там сме а после ще му мислимИ аз да дойда да помисля с вас самоче пак няма да съм с моята кола за съжаление. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #586 Отговорено 21 Март, 2009 на 22-ри ще има ли някои в 13 ? ако мога ще доида да ви видя че ми домъчня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #587 Отговорено 21 Март, 2009 аз маи пак няма да мога да дойда.Защо не ги правим по-късно,вече е светло и може и следобед.Аре пичове и ще направя всичко възмовно да се видим утре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #588 Отговорено 21 Март, 2009 на 22-ри ще има ли някои в 13 ? ако мога ще доида да ви видя че ми домъчня ЗА СЕГА ЩЕ ИМА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #589 Отговорено 21 Март, 2009 ще те уредим,не бъди тъжен.В крайна сметка къде се събирате ?Ако мога и аз ще дойда въпреки,че все още нямам Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #590 Отговорено 21 Март, 2009 Там сме поне 4-5 коли сас сигорност ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #591 Отговорено 21 Март, 2009 хах то било утре бре аз ще гледам да стана и да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maori1505 2 #592 Отговорено 22 Март, 2009 А КВО ПРАВИТЕ АКО ВАЛИ?ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ ДНЕС МАЙ ВРЕМЕТО Е ПРОТИВ НАС? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #593 Отговорено 22 Март, 2009 Предполагам, че няма да има промени в програмата. Все пак не сме от захар. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #594 Отговорено 22 Март, 2009 Аз сам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #595 Отговорено 22 Март, 2009 с иво мислим да доидем сега и на жоро ще звънна :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #596 Отговорено 22 Март, 2009 И аз съм там . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #597 Отговорено 22 Март, 2009 Бреиииийййй неска се получи добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #598 Отговорено 22 Март, 2009 можеше и по добре да е доста :) времето провали доста нещата за старта с 325 и акорда 2.2 жалко :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sali1 0 #599 Отговорено 22 Март, 2009 Бреиииийййй неска се получи добреДа, бяхте 7-8 коли ,карах след последната, черен сивик, май А 62..Колоната я водеше джип.Накрая ме хвана нещо като треска пред 1-ва любовна среща и......Изложих се като преял гларус на плажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #600 Отговорено 22 Март, 2009 Джипа бях аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове