rocnogap 113 #1 Публикувано 15 Май, 2008 Колеги интересува ме двата големи тампона на задния мост на Сивик 5г. еднакви ли са за Coupe и Hatchback ??? Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX_R 1 #2 Отговорено 15 Май, 2008 Колеги интересува ме двата големи тампона на задния мост на Сивик 5г. еднакви ли са за Coupe и Hatchback ??? Мерси !ЕДНАКВИ СА ПРИЯТЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #3 Отговорено 15 Май, 2008 Колеги интересува ме двата големи тампона на задния мост на Сивик 5г. еднакви ли са за Coupe и Hatchback ??? Мерси !ЕДНАКВИ СА ПРИЯТЕЛГаранция-Франция ? защото един приятел си купи тампоните и си разби колата и му останаха и ми ги продава , а имаш ли представа колко пари струват ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #4 Отговорено 15 Май, 2008 Определено заради това ти се клати задницата, много показателно е и като минаваш през дупки от зад се чува едно ударяне желязо в желязо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #5 Отговорено 15 Май, 2008 Викаш до болка познато ти е Мерси за изчерпателните отговори колеги . Поздрави на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #6 Отговорено 16 Май, 2008 като си купих колата (миналата година февруари) беше с разбити тампони на задния мост, отидох при приятел на брат ми и ми ги смени двата и ми взе 100лева , незнам по колко са тампоните защото бе включил и за работата, но от тогава мина вече година и 3 месеца и нямам никакъв проблем , поне за сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове