Wish 36 #1 Публикувано 14 Май, 2008 Здравейте колеги.Ей толко съм бесен че няма накъде .Прибирам се днес от разхдодка по столицата,спирам Хондата пред къщата (както обикновенно не правя, а я вкарвам в гаража), нямаше ме около час, преди малко излизам да я прибера в гаража и мамицата му някой ши.аняк ми разместил огледалото.Ма така го разместил че оста си седи а самото огледало беше клюмнало надолу и се държеше по средата с нещо като болт (не го видях добре в тъмното).Бутнах го, то влезе ужким ама с бутончето мърдам само наляво и надясно нагоре и надолу неще .Та искам да ви помоля за малко помощ дали някой се е срещал с подобен проблем.Има ли начин да го напасна т'ва огледало или трябва ново и да го дебна следващия път тоя "шофЬор" и да му счупя тиквата или да набивам канчето на съседските дечурлига дето са ми се облягали на огледалото.Благодаря предварително за помощта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #2 Отговорено 14 Май, 2008 a не е ли подобре да го погледнеш първо на светло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 14 Май, 2008 еее че на мен ми наместват огледалата редовно по тесните улички дишай дълбоко колега, няма да е последния път... аз имам навик да си ги прибирам вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 14 Май, 2008 Не схванах електрическо ли е? Във всеки случай трябва да го отвориш, Ако е механично-с дървена шпатула се напъва стъклото и се изважда от ябълката, ако е елктрическо-от доло на корпуса има един сервизен отвор, пъха се отверка в него и се освобождава закрепващият винт. след това стъклото излиза заедно с механизма за задвижване(поне на 5 генерация е така)...сигурно има нещо прецакано в него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #5 Отговорено 14 Май, 2008 Явно съм си такъв, че не трая като нещо не е наред .По нощите ходих да го мъча.Резулатата е успешен.Огледалото е елекрическо-Civic 6 ген.Проблема беше че се беше извадило от една от ябълките или винтовете които съответно се навиват-развиват за да се мести огледалото наляво/надясно;нагоре надолу ."Извадих" винта с копчето и после беше елементарно да бутна огледалото за да щтракне и пасне на място.Благодаря на всички отзовали се . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #6 Отговорено 15 Май, 2008 Не схванах електрическо ли е? Във всеки случай трябва да го отвориш, Ако е механично-с дървена шпатула се напъва стъклото и се изважда от ябълката, ако е елктрическо-от доло на корпуса има един сервизен отвор, пъха се отверка в него и се освобождава закрепващият винт. след това стъклото излиза заедно с механизма за задвижване(поне на 5 генерация е така)...сигурно има нещо прецакано в него.И аз имам подобен проблем.Само да попитам болта от долу с каква отвертка се отвива?Обикновенна крастата или с някаква по специална глава е болта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest niksan_vn #7 Отговорено 18 Май, 2008 (Редактирано) кръстата (някои им викат плюсова, а на правата - минусова) Редактирано 18 Май, 2008 от niksan_vn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове