Jump to content
Sign in to follow this  
Wish

Разместено или счупено огледало!

Recommended Posts

Здравейте колеги.Ей толко съм бесен че няма накъде :rolleyes: .Прибирам се днес от разхдодка по столицата,спирам Хондата пред къщата (както обикновенно не правя, а я вкарвам в гаража), нямаше ме около час, преди малко излизам да я прибера в гаража и мамицата му някой ши.аняк ми разместил огледалото.Ма така го разместил че оста си седи а самото огледало беше клюмнало надолу и се държеше по средата с нещо като болт (не го видях добре в тъмното).Бутнах го, то влезе ужким ама с бутончето мърдам само наляво и надясно нагоре и надолу неще :P.Та искам да ви помоля за малко помощ дали някой се е срещал с подобен проблем.Има ли начин да го напасна т'ва огледало или трябва ново и да го дебна следващия път тоя "шофЬор" и да му счупя тиквата или да набивам канчето на съседските дечурлига дето са ми се облягали на огледалото.Благодаря предварително за помощта.

a не е ли подобре да го погледнеш първо на светло?

еее че на мен ми наместват огледалата редовно по тесните улички :rolleyes: дишай дълбоко колега, няма да е последния път... аз имам навик да си ги прибирам вече

Не схванах електрическо ли е? Във всеки случай трябва да го отвориш, Ако е механично-с дървена шпатула се напъва стъклото и се изважда от ябълката, ако е елктрическо-от доло на корпуса има един сервизен отвор, пъха се отверка в него и се освобождава закрепващият винт. след това стъклото излиза заедно с механизма за задвижване(поне на 5 генерация е така)...сигурно има нещо прецакано в него.

Явно съм си такъв, че не трая като нещо не е наред :rolleyes: .По нощите ходих да го мъча.Резулатата е успешен.Огледалото е елекрическо-Civic 6 ген.Проблема беше че се беше извадило от една от ябълките или винтовете които съответно се навиват-развиват за да се мести огледалото наляво/надясно;нагоре надолу :P ."Извадих" винта с копчето и после беше елементарно да бутна огледалото за да щтракне и пасне на място.Благодаря на всички отзовали се :dry: .

Не схванах електрическо ли е? Във всеки случай трябва да го отвориш, Ако е механично-с дървена шпатула се напъва стъклото и се изважда от ябълката, ако е елктрическо-от доло на корпуса има един сервизен отвор, пъха се отверка в него и се освобождава закрепващият винт. след това стъклото излиза заедно с механизма за задвижване(поне на 5 генерация е така)...сигурно има нещо прецакано в него.

И аз имам подобен проблем.Само да попитам болта от долу с каква отвертка се отвива?Обикновенна крастата или с някаква по специална глава е болта?

Guest niksan_vn

кръстата (някои им викат плюсова, а на правата - минусова)

Edited by niksan_vn

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Upcoming Events

No upcoming events found
  • Create New...