Guest Wardog #81 Отговорено 9 Октомври, 2008 благодаря отново на всички,скоро не съм писал тук,ама моренца тва онва и всичко остана на заден план!преди няколко дни се сдобих с мечтаните стопчета,кръгли с диоди ,ще има снимки,но като се върна,че сега съм командировка до 20-ти в свищовБате дано не съм прав но май за твойта кола ми звъняха днес колеги,че и се е случило нещо в Свищов Доколкото знам Бобчу не е с колата, тъй че е малко вероятно да е той или поне така се надявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #82 Отговорено 9 Октомври, 2008 Дано не е той, че лоша работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #83 Отговорено 10 Октомври, 2008 Последен ъпдейт - Бобчу е с колата в Свищов, но не я удрял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #84 Отговорено 11 Октомври, 2008 хора незнам от къде сте се сдобили с подобна информация,да 4укна на дърво да не и се слу4ва ни6то на нея и на мен,само ме изпла6ихте,и като ми званнаха 2-3-ма колеги да ме попитат се стреснах малко,6тото тя колата седи на паркинг докато съм на работа и си казах мале дали пък верно не ме е праснал някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #85 Отговорено 13 Октомври, 2008 Ееее евала колега и аз имам същото КУПЕ и мисля, че това което си направил с твоето е супер. Изглежда страхотно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #86 Отговорено 19 Октомври, 2008 ето и снимка на стопчетата от доста време си търся точно такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #87 Отговорено 19 Октомври, 2008 Евала Боби. Наистина колата ти е страхотна, а това че онзи път в Свищов хората се заглеждаха по нея, а не по Evo-то Х, може само да те кара да се гордееш с Хондичката ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #88 Отговорено 19 Октомври, 2008 стига де ти пък не беше ево просто новия лансер с няква заводска оптика радвам се че се сприятелих с фенове там където не съм и очаквал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaho 74 #89 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) Евала за купенцето много арно е станало наистина липсва!С тая задница му липсва само един споилер тип Супра и една турбинка за да тръгне повечко колата Една идеика да споделя. Aко ти е шумна колата сложи си сток гърнета с хубави накраиници отзад а отпред веднага където се събират в една тръба колекторите сложи един фланец с една клапа от Моторна спирачка на дизел (има ги в всички морги всички дизелови камиони и автобуси имат клапа в колектора да спира газовете за да спира без да ползва спира4ка по надолни6те камиона ) и една права тръба директно под прага отдоло. Хем стра6ен звук хем Стелт Режим Редактирано 20 Октомври, 2008 от Zaho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #90 Отговорено 20 Октомври, 2008 благодаря за идеиките,и аз мноо се кефа на точно такъв споилер,ама колата не е гаражна и шанса да ми изкъртат капака е голям,за тва си сложих тънкото споилерче тип БМВ ,а относно турбината,не съм се престрашил,че мноооо глава боли,а при положение че ми е всекидневна кола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest styv #91 Отговорено 20 Октомври, 2008 Браво момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #92 Отговорено 20 Октомври, 2008 ха,тая снимка маи е правена в свищов със новите стопчета. ,боби,епидемията хонда е обхванала и нас,няма кво да се чудиш.скоро може да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #93 Отговорено 22 Октомври, 2008 Стоповете са уникални! Само едно не мога да си обясня защо ги слагаш и махаш,знаеш ли как се шашнах сутринта като видях че ти ги няма помислих ,че са ти ги тупнали местните свищаци,дори те издирвах да ти кажа и след това видях че пак си ги монтирал, моя бе черния русенски Акорд ако си спомняш,за съжеление не можах да те открия и да обсъдим Хондите на по бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #94 Отговорено 22 Октомври, 2008 ееееее що не се обади бре бях там 2 седмици,а ина4е ги свалях за да ги потъмна отстрани,4е така по ме кефат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Wardog #95 Отговорено 22 Октомври, 2008 Ц ц ц ц... то са стопове, то е чудо От кога ги чакаше тия стопове... кой знае колко си ги санувал. Да са ти честити и да си ги караш с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #96 Отговорено 22 Октомври, 2008 бравос Боби...безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #97 Отговорено 23 Октомври, 2008 бих искал и да те попитам-само за боядиването горе долу колко парички ти излезе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #98 Отговорено 23 Октомври, 2008 може да ти звучи странно,но не е пребоядисвана,само полирпаста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #99 Отговорено 23 Октомври, 2008 Браво Колега, Супер Е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #100 Отговорено 23 Октомври, 2008 е това гадно...че няма гараж!и аз постоянно надничам през тераса,като някой лалугер и гледам някой да не си е харесал нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #101 Отговорено 14 Декември, 2009 Защо продаде уникалните стопове?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #102 Отговорено 14 Декември, 2009 започна да ме тресе другата мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #103 Отговорено 14 Декември, 2009 започна да ме тресе другата маниядавай смело-мерака е по-силен от дриснята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #104 Отговорено 14 Декември, 2009 Е бобка и ти като мен, с най-големите стопове Браво, страхотна визия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #105 Отговорено 15 Декември, 2009 евала готино купенце Аз не мога да не променям нещо и ще видим на къде ще ни отвее вятъра,само да мине тегавия период Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #106 Отговорено 18 Декември, 2009 издай новата мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #107 Отговорено 19 Декември, 2009 не иска да казва колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #108 Отговорено 19 Декември, 2009 Аз предполагам че ше го лови настинката ... познах ли? Кво печеля, кво печеля? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #109 Отговорено 19 Декември, 2009 каквото и да се случва ще е след март месец живи и здрави да мине зимата,че колата все пак е ежедневка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #110 Отговорено 19 Декември, 2009 моето купе и то на пролет ще цафне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #111 Отговорено 10 Март, 2010 Евала колега колата е станала чук.Евала и на Оги много е пич момчето и аз съм мо много зъдалжен.Колега надявам се някои ден да я видя бегачката на живо,ако имаш път към Оги свиркаи аз без това вися там по цял ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
futix 0 #112 Отговорено 12 Март, 2010 Луд си евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #113 Отговорено 12 Март, 2010 Аз предполагам че ше го лови настинката ... познах ли? Кво печеля, кво печеля? Абе на мен ми се иска да го "лови" JDM-а Колата е в много добро техническо състояние иииии заслужава една мнгого сериозна JAPAN визия Стига вече с тия големи стъклопластови брони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове