saaron 36 #1 Публикувано 11 Май, 2008 (Редактирано) Колеги някой може ли да ме светне как точно да си кача едни снимки ,че нещо немога да вдяна? Мерси на желаещите .........не се съмнявам че ще са много Редактирано 11 Май, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saaron #2 Отговорено 11 Май, 2008 Искам да си пусна новитв джанти и калобраните дето си ги сложих.Аз май малко не я пуснах каде трябва тази тема.......... да ме извинят модераторите ако тр я махнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saaron #3 Отговорено 11 Май, 2008 Мерси Stefan Milev ...Не се бях сетил за хелпа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 11 Май, 2008 (Редактирано) А за търсачката на форума сети ли се -Влизаш в: http://imageshack.us/-Натискаш бутона Browse...-Избираш снимка от твоя компютър.-Натискаш бутона Host it!-Избираш си един линк според целта за, койято ще го използваш. Разделени са на две групички. Четири над снимката, и пет под нея. За директно поставяне във форум, копираш първия под снимката (първия от втората група). -Пействаш докато пишеш мнение, но без да натискаш нищо по менюто с бутоните. Не трябва да го правиш с функцията Insert Link. просто му даваш Paste и си готов. Редактирано 11 Май, 2008 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #5 Отговорено 11 Май, 2008 нещо такова трябвя дя се полу4и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове