hondajapan 4 #1 Публикувано 10 Май, 2008 ами,мога да кажа 4ЕСТИТО на новия модератор "Аl capone" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 10 Май, 2008 Аз даже вече се моля за помощ Честито да му е местото и да си го пази ЧИСТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #3 Отговорено 10 Май, 2008 аз бих до нарекъл ами,мога да кажа 4ЕСТИТО на форума за новия модератор "Аl capone" а на него гъза му да е здрав, другото ще го оправим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #4 Отговорено 10 Май, 2008 аз бих до нарекъл ами,мога да кажа 4ЕСТИТО на форума за новия модератор "Аl capone" а на него гъза му да е здрав, другото ще го оправим Аааа, оправяме всичко за пари Жив и здрав, това е най-важното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 10 Май, 2008 To дали е за честито това не е много ясно Ама щом ще честитим да му пожелая много здраве и пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #6 Отговорено 11 Май, 2008 Доживяхме малката секира на власт Краси ,майтапа на страна, няма да ти честитя , а ще те поздравя че си поел тази отговорна мисия. Въоръжи се с търпение и безпристрастност! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 11 Май, 2008 бравос, бравос Драги ми Господине © Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 11 Май, 2008 Честито колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #9 Отговорено 11 Май, 2008 Зор да си го начукаш сам Е са ше видиш как е Ае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #10 Отговорено 11 Май, 2008 Честито Краска, да ти е честито. /Пиене и мезета пприемаш ли?/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #11 Отговорено 11 Май, 2008 хмммм... аз не бих му честитил........тва да си модератор....не е нещо лесно....май повече трябва да му пожелаем по-малко спам....и да не сече много много със секирата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #12 Отговорено 12 Май, 2008 ххехехех - айде честито- пожелавам ти да не се заяждат много с теб - ама и да се заяждат- ти нали си имаш брадва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове