PoweRG 54 #1 Публикувано 10 Май, 2008 Не знам защо, но на мен не ми показва, че е рожденник ripper но добре че ICQ то помни повече! Към Данчо: Нека да няма причина да слиза усмивката от лицето ти, а когато чуеш съскането тази усмивка да е по-голяма от лицето ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 10 Май, 2008 не е самo ripper , цели 5-ма са : * MAX-1 (45) * ripper (25) * petar (38) * preludei (23) * janinht (29)Да са живи и здрави! Весел празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 10 Май, 2008 5ма ,ама при мен нито един не излиза . Чрд , да сте живи и здрави . Данчо , теб ти пожелавам да не те пуска манията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_girl7 0 #4 Отговорено 10 Май, 2008 И при мен не излиза нищо. Да сте живи и здрави и само хубави неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 10 Май, 2008 Ей живи и здрави. И моя рожден ден не се видя. Беше на 13.04. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове