Jump to content
Inot

Изпрати името си на луната

Recommended Posts

Не знам дали мястото е подходящо, но ако някой иска да си изпрати ИМЕТО НА луната да посети този сайт - безплатно http://www.nasa.gov/news/index.html :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да Ви уведомя, че получавате сертификат за това... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе май съм бахти тъпака....ама как и какво се прави за да си пратиш името ? на и-мейл ли трябва да се пратят имена или какво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе май съм бахти тъпака....ама как и какво се прави за да си пратиш името ? на и-мейл ли трябва да се пратят имена или какво?

За теб, а и за други желаещи: Най-бързия линк, където си пишеш името и фамилията :)http://lro.jhuapl.edu/NameToMoon/index.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в крайна сметка как ще разбера че името ми е отишло на луната?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да ти кажа доста добре знам английски и от това което си преведох....не разбрах начин да РАЗБЕРЕМ че името ни е "пристигнало" на луната...и става пвече за майтап този сертификат да си го лепнеш и да кажеш,ааа яко вече имам "грамота" ....само че знаеш че не истинска до толкова докато не я получиш от НАСА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в крайна сметка как ще разбера че името ми е отишло на луната?

Като отидеш сам да провериш :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да ти кажа доста добре знам английски и от това което си преведох....не разбрах начин да РАЗБЕРЕМ че името ни е "пристигнало" на луната...и става пвече за майтап този сертификат да си го лепнеш и да кажеш,ааа яко вече имам "грамота" ....само че знаеш че не истинска до толкова докато не я получиш от НАСА

Абе то много ясно, че е лековата цялата работа. Не че е менте тва нещо, но просто инициативата е за популяризиране на мисията до луната. Така че кой знае какви официални сертификати няма как да има - много VIP ще стане работата :weights:Ето ти една подобна тема. Там ако се разровиш в сайта, ще видиш, че са изброени всички, които са изпратили името си на онази мисия.Така че и тук може да е нещо подобно - ще те поместят на сайта им :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...