Dan_4o 0 #1 Публикувано 7 Май, 2008 (Редактирано) Здравейте на всички.От днес съм собственик на Хонда Сивик.Много се кефя.Колата е с 5 врати и е много комфортна.Има клима и т.н.... е има си и козметични кусури но не е първа младост Та покрай споделянето на радостта си имам и едно питане.Двигателя е D14a2 и го регистрирах 90 коня както се водеше по талон,но доколкото се порових из форума (който е супер полезен) видях че щом е 1.4i значи e 75.Възможно ли е това ? Редактирано 7 Май, 2008 от Dan_4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan_4o 0 #2 Отговорено 7 Май, 2008 Ей хора аз май си отговорих.Дръпнах си "manual".... и така количката си е 90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #3 Отговорено 7 Май, 2008 Добре дошъл и честито!Правилният избор ти направил си !Д14А2 е 90к.с.Ето ти едно линкче за справка.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2527Много безаварийни км ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #4 Отговорено 7 Май, 2008 да 90 коня е , но не е възможно да пише само 1.4i освен ако някой не я е сменял самата емблемка иначе честита и добър избор много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeXa 0 #5 Отговорено 7 Май, 2008 честито колега с живот и здраве да си я карашаз сащо съм с д14а4 двигател 90 коня варви супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #6 Отговорено 7 Май, 2008 Честито колега! И карай по разумно,че катастрофите отнемащи животи станаха прекалеено много.Със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
syn4o 0 #7 Отговорено 9 Май, 2008 Честито и безаварийно и по-внимателно :lol: :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 9 Май, 2008 честито колега да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #9 Отговорено 9 Май, 2008 Честито и от мен приятел Да си я караш със здраве Едно пожелание.............. РАЗУМНО ШОФИРАНЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #10 Отговорено 9 Май, 2008 Няма по-яко чувство от удоволствието да си купиш Хонда (освен да я караш де). Честито и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dundeeee #11 Отговорено 9 Май, 2008 Честито и от мен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 9 Май, 2008 Със здраве да си я глезиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest m@ni@k@9111 #13 Отговорено 11 Май, 2008 САМО ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ ДА ТЕ СЛУША И ДА И СЕ КЕФИШ КАКТО АЗ БЯХ ПРЕДИ МЕСЕЦ ВРЕМЕ САС МОЙТА Д14А2 и не сам спрял все още да се кефя.ОТНОВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ и много хилиади безаварйини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #14 Отговорено 11 Май, 2008 Честито и добре дошъл в отбора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #15 Отговорено 11 Май, 2008 ... ПРЕДИ МЕСЕЦ ВРЕМЕ ... и не сам спрял все още да се кефя...Да ти кажа няма и да спреш, аз от 5 месеца я имам мойта, и само си търся къде да ида за да си я покарам, няма насищане... Честито колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #16 Отговорено 11 Май, 2008 ... КАКТО АЗ БЯХ ПРЕДИ МЕСЕЦ ВРЕМЕ САС МОЙТА Д14А2 и не сам спрял все още да се кефя.ОТНОВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ и много хилиади безаварйини километриНяма и да спреш да и се кефиш.. Честита придобивка, колега, и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #17 Отговорено 11 Май, 2008 Честито! Колицата е много добра и комфортна, а и малко гори . Приятно и безаварийно каране ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове