Tino 293 #1 Публикувано 5 Май, 2008 (Редактирано) някой знае ли как и от къде се изключва задния мостОт скоростната кутия Но кое точно е не знам , знам само , че трудно се стига до винта Ако си от София отивай при Омбре , за половин минута работа е Редактирано 5 Май, 2008 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mmirchev71 0 #2 Отговорено 6 Май, 2008 не съм от София а от Русе никой ли незнае, хайде помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 6 Май, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%82%D1%8A%D0%BB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #4 Отговорено 7 Май, 2008 Не си прави труда, поне аз това разбрах от форума. Просто разхода ти е същия, ако това ти е идеята, да го намалиш. Е няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 8 Май, 2008 Не си прави труда, поне аз това разбрах от форума. Просто разхода ти е същия, ако това ти е идеята, да го намалиш. Е няма да стане Не мога да се съглася с тебе Разхода пада с мин. 1 литър на 100 км Да не говорим , че може и повече , ако не караш много динамично и отделно колата не се държи толкова спънато и ускорението се подобрява осезаемо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове