JimBeam 0 #1 Публикувано 3 Май, 2008 Ситуацията е такава че като се вози баща ми или някой по в час с колите човек в сивика и ме пита как търпя тези лагери те виели много?!А мен не ми прави впечетление сигурно зареди музиката ще да е както и да е.. та ходих да проверя цените и ми казаха да сум отидел с номера на шасито тъй като имало и от 100 който вървят с целия барабан имало и по ефтини зависело от модела.. цялата работа ми се стори сумнителна та реших да се допитам до по запознатите тоест вие.. колата ми е сивик 5г 93г хечбек.. блягодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #2 Отговорено 3 Май, 2008 На скоро сменях преден десен. 100лв ми излезе едното парче, френско производство. Майстора свали моя и направо с него отиде в магазина. Това беше най-близкото до моето. 40лв. ми взе за труд, че е лудница демонтажа и монтажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 4 Май, 2008 За предните ли питаш или за задните?Предните са около 50-60лв.,задните са със главината и са доста по-скъпи,по добре търси 2-ра ръка-вървят по 40-50лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #4 Отговорено 4 Май, 2008 Задните търся и не на всички вървят с главината до 93 са без главината нагоре са със нея поне така казаха в магазина сега остава да разглобя и да видя мойте към кой ще са шото тя е 93 и не било сигурно......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 4 Май, 2008 От 1984 са "Лагер-Главина"Разликите са само в диаметрите на оста(28мм и 30мм)Ако колата ти е с АБС само ще си прехвърлиш гривната на АБСа(по-често ги продават без нея)Цените са от 70лв.(някаква) до 140лв.(японска) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове