darius 929 #1 Публикувано 27 Април, 2008 Магма груп която пое спонсорството на отбора в началото на годината се отказва от продължаване на партньорството с отбора!http://clubf1.net/novina.php?n=4525Лошото е ,че това може да се случи и с Хонда или Тойота,ако няма резултати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #2 Отговорено 27 Април, 2008 Като не стават за нищо, какъв е смисъла да са там в тоя измислен спорт където винаги първи са все едни и същи. По-добре да ги няма, да не срамуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 27 Април, 2008 не си прав Сашо - този "измислен" спорт е за престиж и самото участие в него е страхотна реклама и сериозна гаранция за успеха на марката, нещо като клуб на милиардерите,, в който бутилка уиски струва 16000$...........но това нормален битов алкохолик като нас едва ли ще го разбере Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #4 Отговорено 27 Април, 2008 Аз алкохоли не употребявам, сигурно затова не го разбирам този иначе велик спорт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 27 Април, 2008 Аз алкохоли не употребявам, сигурно затова не го разбирам този иначе велик спорт. .......а тогава кой ли ще е този ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #6 Отговорено 27 Април, 2008 (Редактирано) От'де да знам, за пръв път го виждам тоя Редактирано 27 Април, 2008 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 27 Април, 2008 Хахахаха, аве дедо ти с тези снимки направо ми разби детските мечти за среща на хонда фен клуб :)Брутален , без задръжки - честно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #8 Отговорено 27 Април, 2008 лелеее тоя как се е размазал който и да е грозна история мании..Ф1 е платформа за развитие на технологии като дисковите многобутални спирачки,променливото газоразпределение и много още други но и там правилата се определят като навсякъде - от по-силните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #9 Отговорено 28 Април, 2008 Ами Хонда бяха силни,но с Макларън!Сега докато го нагласят това шаси,ако ще и с 1000к.с. да е мотора пак ще има проблеми.Изключително трудно е в момента на тимове като Тойота,Хонда,Рено,Бмв.Ферари от 1980, 20години не бяха пипвали титла и пак не се отказаха,затова мачкат сега,а и малко им помагат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове