Neophyte 2 #1 Публикувано 26 Април, 2008 Здравейте колеги,неска имах късмета радиатора точно пред нас да ми текне,по-точно да пръска направо Понеже за мойта,Сивик D14A1 4g ми искат 258лв за радиатор,намерих с подобни размери от голф 2 1,8GTI който е на 115лвразмера на моя е 41х60хпитата не съм сигурен но май е 2см а от голфа е 52,5х32х3,5за захващането,се ще го изкусора някак сиидеята ми е дали може да се появат някви проблеми ако го сложа,някви проблеми с охлаждането или квото и да е свързано с негомерси на секи който даде акъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 26 Април, 2008 Здравейте колеги,неска имах късмета радиатора точно пред нас да ми текне,по-точно да пръска направо Понеже за мойта,Сивик D14A1 4g ми искат 258лв за радиатор,намерих с подобни размери от голф 2 1,8GTI който е на 115лвразмера на моя е 41х60хпитата не съм сигурен но май е 2см а от голфа е 52,5х32х3,5за захващането,се ще го изкусора някак сиидеята ми е дали може да се появат някви проблеми ако го сложа,някви проблеми с охлаждането или квото и да е свързано с негомерси на секи който даде акъл Ами проста сметка - площта на Хондовия радиатор е 0.2460 м2, а на Голфовия - 0.1680 м250% разлика... множко ми се вижда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #3 Отговорено 26 Април, 2008 няма да е проблем с размера ама до колкото помня но голфа радиатора няма капачка и няма да стане аз съм с ладов радиатор от 2 години и няма проблеми той е по голям и от голфовиязагрява достатъчно бързо стига до средата стрелката и там стоиединственото е че поради по големия си обем има по голямо топлинно разширение и казанчето се оказа малко (оригиналното) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове