dida81 0 #1 Публикувано 22 Април, 2008 Докато не преживееш нещо наистина никога не можеш да разбереш как се чуства човек който вече го е преживял............приемете ме в отбора на хората с откраднати вещи по колата. Вчера ми се наложи да използвам колата и я спрях на няколко преки от къщи ..........и понеже бях и с двете си деца не ми се "играеше" на прибери-извади количка от колата (количката ми е мн тежка)се прибрахме без нея.За жалост снощи мъжа ми беше зает до късно и не можа да я докара до блока.Тази сутрин не издържах обаче и станах рано докато всичко живо спеше да си докарам колата пред блока че ми се беше свило сърцето нещо.Доближавайки колатоа обаче виждам че капака е отварян(емблемата за моя радост беше там)Отворих го аз да видя дали акумулатор е там.......там беше(отдъхнах)....алармата работеше......ама на таблото зееше дупка.Мамка му.........нямаше ми я MP3-ката!Знаете ли(сигурно повечето знаете)колко майсторски е свалена........аз просто си седях на предната седалка и поссмърчах............да наистина нямах думи..........десния прозорец свален наполовина.........задна врата отворена..............но без драскотина!За пореден път ти напомнят че живееш в България!Не знам дали ме заболя повече че ми я няма MP3-ката или факта че някой си е позволил да ми бара нещо по колата........и сега не знам ,просто съм доста афекирана от случката!Извинявам се ако съм натварила някой с проблема си!Желая на всички лек ден,повече позитивизъм и весело настроение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #2 Отговорено 22 Април, 2008 разбирам те много е гадно, преди година и на мен ми се случи подобно нещо. при мен бяха счупили предния прозорец... да сме живи и здрави другото се оправия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #3 Отговорено 22 Април, 2008 Разбирам те.Миналата седмица и аз осъмнах със строшен прозорец и липсваща задна част на радиото.Нещо са се разшетали пак, но ако барна някой ще му изкарам зъбите през гърба.Цял ден ми загубиха със полиции, застрахователи, монтаж на ново стъкло, и сега преследвам един полицай за служебна бележка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 22 Април, 2008 Няма отърване. Решат ли да взимат нещо - край. Разбирам те колежке. Много неприятна ситуация. Гледам че при покупка на касетофон за кола предлагат и застраховка. Интересно, но на мен не ми предложиха такава. Да има здраве, пък другото ще си го осигурим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #5 Отговорено 22 Април, 2008 И на мен мисе случи преди 3-4 месеца но 10-тина дни след това сиго открихи след доста разправии с полиция и следователи си е пак в менPioneer P6400 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 22 Април, 2008 Така е разшетали са се. В рамките на 2 дена разбиваха ключалката все едно бяха млатили с канго (безуспешно ебаси тъпаците), после зверски надрана 4 панела многократно. Само вися по районните да си вадя служебни бележки мама им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #7 Отговорено 22 Април, 2008 Явно тези дни са вдигнали цената на дрогата и наркоманчетата се развихрят. Преди малко ми се обади една позната - счупено стъкло и липсваща бас-каса и усилвател от багажника. Като ходила при застрахователите имало доста хора с подобни проблеми, най-вече счупени стъкла и липсваща музика. Да им изсъхнат ръчичките дано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #8 Отговорено 22 Април, 2008 и аз съжалявам и знам какво ти е вече 3ти път преди 3-4 месеца, с брутално разбит прозорец, още намирам парченца стъкла под седалките добре, че не са ти строшили прозореца поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #9 Отговорено 23 Април, 2008 добре бе и без панели ли ги крадат вече тея касетофони?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #10 Отговорено 23 Април, 2008 и аз съжалявам и знам какво ти е вече 3ти път преди 3-4 месеца, с брутално разбит прозорец, още намирам парченца стъкла под седалките добре, че не са ти строшили прозореца поне добре бе и без панели ли ги крадат вече тея касетофони?!нямате на идея колко тарикатски са действали,супер чисто ,никъде няма драскотина.........нямам на идея какви предпазители се махат и кво се прави,как са ми изключили алармата и после са я включили,не знам сидурно се знае че само касетофона не е застрахован за разлика от колата,не е трудно да се разбере да не съм била "нагла"да си оставя панела В МОЯТА КОЛА,аз винаги го махам като слизам от колата да не ги "дразня"............КАКТО И ДА Е МИНАЛА РАБОТА !А дали като я застраховам с касетофона барабар идиотщината ще спре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #11 Отговорено 23 Април, 2008 и аз съм се парил. ма ми разбиха стъклото. Жалко за касетофона но поне не са ти потрошили колата, защото ги има и такива неграмотни тъпанари... Принципно булинс покрива кражба на музика до 100лв ако не е застрахована отделно. Вариант е да хванеш cd-то за планката отзад с гайката която продават с него.... но пък тогава може да ти потрошат таблото в опити, което е по лошо..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #12 Отговорено 23 Април, 2008 Не съм се парил до сега обаче един ден се помъчиха да ме опарят За жалост(на крадеца) точно в тоя момент си слизам до колата и гледам как едни крака старчат от колата(пък алармата не пищи...още ми е мъгла тоя момент щото после пробвах и си беше добре алармата) ... миии представете си как излиза с краката назаде и повече не става от земята(ест докат не дойдоха ченгетата) Супер се накефих , обаче пак ме беше яд за счупеното стъкло . Незнам за паркинг обаче гаража си е най-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове