M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 21 Април, 2008 На неговото купе, стояха доста добре, но на прелюда направо са.... радват окото Честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #2 Отговорено 22 Април, 2008 (Редактирано) Айде честито! И да почерпиш Редактирано 22 Април, 2008 от VTEC Inside LUDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #3 Отговорено 22 Април, 2008 Баш-башВизията е друга със 17-ки!Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 22 Април, 2008 Той прелюда е създаден да бъде с 17-ки Много добре му седят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #5 Отговорено 22 Април, 2008 супер са просто .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6 Отговорено 25 Април, 2008 Ей,нямаш спиране!Всеки месец с изненада!Слагай накрая една турбина и да знаем,че няма да я пипаш повече ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #7 Отговорено 25 Април, 2008 страхотни са да са ти честити и да не ги кривиш много и за националната да си спретната на мен ми трябват 18" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #8 Отговорено 25 Април, 2008 За 18-ки гумата идва 225/35 или 215/35, просто не виждам къде ще я карам, а ако имаше, 19-ки пасват също, но освен проблема с пътя идва и проблема с цените на гуми за тези джанти... В Англия има доста джанти, само транспорта сложен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #9 Отговорено 26 Април, 2008 Много добре!! ,сега и едни готини дискове ,тез ми се виждат малките с F20A4 ли си ? Ако си с него ,търси си апаратите и дисковете от 2.3 или 2.2 и ще бъдеш много доволен Ще запълниш малко повече джантата и ще спираш доста повече УСПЕХ !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #10 Отговорено 27 Април, 2008 !!! А? Какво съм изтървал ? П.П. Сори за офф-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #11 Отговорено 27 Април, 2008 А? Какво съм изтървал ? П.П. Сори за офф-аа ми колегата май беше с Н22п.п. онзи ден видях Шмиргела във Варна , даже и свирнах, но бързо минаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #12 Отговорено 4 Май, 2008 С Н22А2 съм, и съответно дисковете отпред са 282 мм, не 260. АЕМ имат кит 330 мм, но засега ще се въздържа- първо силовия тунинг... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cekleov #13 Отговорено 9 Май, 2008 Честито 17ките са мн добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове