Jump to content
Guest slona

Civic 6gen. моля за помощ

Recommended Posts

Guest slona

нов съм във форума и бъдещ притежател на хонда интересува ме как да разбера 1.4 двигателя дали е 75 или 90 магарета и полезни съвети за какво по точно да се оглеждам и оправя ли се потъмняването на фаровете или се търсят нови благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rulemaker

До акумулатора има плочка на която пише номера на двигателят D14.. погледни и тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2527 тук са видовете двигатели .От 75 кс се преправя на 90 кс само чрез подмяната на една гарнитура :shifty:

D14A3- 75кс , D14A4 - 90кс или отзад под надписа CIVIC 1.4i - 75hp, 1.4iS - 90hp.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest purkinie

Най-лесно по това дали има климатик. Има ли клима е 90 коня, няма ли 75 коня. Поправете ме , ако греша?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лесно по това дали има климатик. Има ли клима е 90 коня, няма ли 75 коня. Поправете ме , ако греша?

ами не разбирам много но май грешиш виждал съм без клима и 90 коня ама може и да не е така все пак благодаря на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Грешиш............rulemaker го е обяснил достатъчно ясно и вярно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest purkinie

Само да допълня , че има и Д14А7 - 75 коня , и Д14А8- 90коня. Мен до последно ме убеждаваха , че колата ми е 90 коня, НО УВИ.П.С. Нов съм в форума , но не съм виждал Д14А3/Д14А7 (75кс.) с климатик???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да допълня , че има и Д14А7 - 75 коня , и Д14А8- 90коня. Мен до последно ме убеждаваха , че колата ми е 90 коня, НО УВИ.П.С. Нов съм в форума , но не съм виждал Д14А3/Д14А7 (75кс.) с климатик???

Д14А7 - 75 коня , и Д14А8- 90коня са на "англичанките" с 4/5 врати, а другите са на хетчбеците "японки" и иначе има климатици и на купетата с по-слабите мотори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТОВА С КЛИМАТА ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА НЯМА НИщО ОБщО С КОНСКИТЕ СИЛИАЗ ПЪК СЪМ ВИЖДАЛ И Д13 С КЛИМАТИК

Редактирано от go6i11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм колега , но тук не говорим за 1.3 , а за 1.4 ! Моля колегите с Д14А3/Д14А7 (75 коня) да кажат дали имат климатик?Аз с Д14А7 НЯМЯМ!Мисля си (не съм сигурен), но и Д14А3 нямат?За което си правя горния извод, за което се извинявам ако заближдавам колегата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"ТОВА С КЛИМАТА ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА НЯМА НИщО ОБщО С КОНСКИТЕ СИЛИАЗ ПЪК СЪМ ВИЖДАЛ И Д13 С КЛИМАТИК"Заглавието на темата е 6 генерация Сивик:Няма Сивик 6 генерация с двигател 1.3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе дори и подобно животно има - Хонда Сити 1.3 - 1335сс 95кс визията е 1:1 със сивик 6 англичанка, няма никаква екстра освен климатик и се произвежда в индонезия .......странна птица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slona

а потъмняването на фаровете оправя ли се или трябват нови и сигурни ли сте че само със смяната на една гарнитура може да вдигнеш 15 коня малко странно звучи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

сигурни сме :), а потъмняването се оправя трудно...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 75 кс се преправя на 90 кс само чрез подмяната на една гарнитура :)

Коя гарнитура се сменява? Предполагам си заслужава инвестицията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в полезните технически теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.......... Предполагам си заслужава инвестицията?..............

Чак па инвестиция.........то без пари излиза............ето ти тематаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8275&st=15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както казах климата няма нищо общо със конетеаз съм с д14а4 вси4ки екстри и нямам климатик2 аирбега , абс, хидравлика ,ел.пакети автоматик 90 кон4ета и няма климатикта колега ,,,,пуркиние,, можеш и да не ми правиш неуместни забележки

Редактирано от go6i11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм колега , но тук не говорим за 1.3 , а за 1.4 ! Моля колегите с Д14А3/Д14А7 (75 коня) да кажат дали имат климатик?Аз с Д14А7 НЯМЯМ!Мисля си (не съм сигурен), но и Д14А3 нямат?За което си правя горния извод, за което се извинявам ако заближдавам колегата?

Да имам D14A7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз съм с D14A3 75 коня и съм с климатик! P.S. Вече е 90 коня

Редактирано от Petar Petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Моята е D14A4 90 к.с. 1998 г. и има надпис COMFORT отдясно при страничния мигач. Внесена е от Германия и има ABS, Airbag, климатик, но няма подлакътници на предните седалки, фабрично централно заключване, ел. стъкла и ел. огледала.

Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...