Jump to content
Guest Draik

Абе кефи ли ви новата му турбината?

Recommended Posts

Guest Draik

Страшна е пич, тва не е ли разработка на ОМВ или е нешто по осъвършенствано :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе гледах я вчера на двора и аз се питах дали няма да е по добре от мойта ....и излиза че в градински условия и на мокро ше дава зверски бууст.....ама бая е голяма и ше има лаг голям :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маниика :P прили4а на :PГАРЕТ :P :P ;):) :) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа на мокро надува много и е със специални функции за повече грип на мокро.Аз много се чудих дали не е от китайските ама не, оригинален гарет си е. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

б*си животното! Тва нема спиране на дъжд! Ама не трябваха ли някакви специални добавки за да е годно за употреба ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кви добавки, аз го виждам как е проектирана да има много добро смазване (тип лига) и сигурно ще прави някви луди обороти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеееееее ;) каде ми била избягала турбината, каде ли не я търсих. Приателу ще бъдеш ли така добър да ми си я върнеш 4е без нея не ми варви колата, много ще сам ти благодарен. ;) п.п. Ако не т се идва 4ак до нас само и напиши адреса и тя сама ще доти4а до вкъщи . АДРЕСА: село Скорострел УЛИЦА: Бавно по баира 69 ;) ;) :P;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic

Такъв гледам последна тема в която е поствано на главния форум : И гледам в офф-топика харесва ли новата ми турбинка........и седа и се чуда ауе та за къв е в офф-топика.....и чак ся като погледнах зацепих ахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Хаха, Парадокса избухна якооо !! :rolleyes: Даже от анонимни източници имам заснет един папарашки клип на пробния рън с турбината ... :rolleyes:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече, не се занимавай..... прекалено е голяма за твоя мотор.... от сигурен источник знам, че е адско животно и едва ли наще малолитражки биха устояли на такъв звяр.... иначе, успех с проекта, ако все пак решиш да го реализираш :rolleyes::rolleyes:

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме и разтоварващия клапан

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...