Jump to content
Guest madrugada

месечна среща в бургас

Recommended Posts

Guest madrugada

до сега не сам видял никаде в форума а има среща в бургас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега правили сме 2 срещи ама е много слабо защото тук в Бургас истинските манияци сме малко и то все се виждаме редовно .Като решим да правим и после много рядко идва някой външен :oops: затова се и отказахме да правим :lol: само ако нещо има много сериозно чак тогава :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до сега не сам видял никаде в форума а има среща в бургас

Не се чуди пич,а направи така,че да има :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като идея е добре.Обаче ако някой от бургас види този пост нека да драсне 2 3 реда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз винаги съм за такива мероприятия не сам пропускал,ако ще става нещо ме пишете:offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 , стига да е през почивните дни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе пичове,какво се чудите толкова :offtopic: До колкото разбрах от брат ми (тои живее в Бургас от година и полвина,кара Сивик 5г син металик,ксенонови фарчета със Врачанска регистраця)...... че сте неква малка групичка които си се събирате и това... :music: Та.... хванете се тази малка групичка и направете нещо по въпроса стига сте спали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest madrugada

кво ше кажете по великден

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кво ше кажете по великден

Става. Аз съм от Бургас ама живея в София обаче за великден се прибирам :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да добре е да се видят новите попълнения :rolleyes: макар че мен по великден ще ме няма ама и без мен ще минете :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм бургазлия вече...(на 40км де) :P За да може да се съберем повече хора предлагам 3 или 4 май!Иво пусни една тема и да се събираме....сигурен че и от Варна ще дойдат!После пък ние едно посещение във Варна ще направим и така до националната... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda_Racing

Еее хора и аз искам да дойда ама нещо е гадно пред толкова много непознати :P И май аз ще съм най-малката (сефте) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен ;) Аз викам,стига сме се бройкали,ами най на края някои да казва ден,дата,място,и час и да се съабираме ;) Очевидно е че има интерес ;) Не смятам,че съм аз човека които трябва да определи място на срещата,чcа..... и така на татак.... има по стари в този сайтнека те да казват,пак и аз живея в Бургас но съм от В.Търново (ако не ви е срам болярин да организира и събира Бургазлии,мога и аз да определя срещата ;):P ) бих се радвал ако се съберем фенове на Хонда и се упознаем ;) И така.................... НЕКА НЯКОЙ ДА КАЗВА,КЪДЕ,КОГА................!!!ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ИНТОСИАЗ? ;)

Редактирано от daddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

охо ;) и аз бих ;) ;) ;) ;) :P дошъл ;)някаква дата нещо ;) предложения има ли ?!

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

нека да 3-4май за6тото тогава има много дни в които да се по4ива и да го бодваме като тема :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам да е един ден и то неделя,ако са 2 дена едва ли всеки ще има възможноста да одели два дена,за това нека бъде един и то да се пада неделя и час на събиране да е към 13:00 или 14:00 ;) Вие кажете кои да е деня и каде? ;) п.п: Има ли Бургазлии тука бе??? :P;) ;) Ще се произнесе ли някои по въпроса? ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако аз пусна темата значи трябва да съм организатор ,а може и да имам препятствия защото заминавам за лондон на 16ти :rolleyes: ПП: какво стана с онова което говорихме за кутията ти ?Аз минали япът нямах никакво време ходих на 2 само и там нямаше,ако трябва да го поръчвам казвай :rolleyes: м/у другото ти вече в съни ли си ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми вижте аз пуснах темата и ще съм в бургас на 28,27 и 28 така че ако искате на тези дати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism

И аз съм от Бургас ама съм в София,но за великден се прибирам,трябва да си купя накви гуми,да отида на един регулаж и съм много навит за една срещичка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest madrugada

виждам че интереса е много голям и маъ ще се саберем 2-3 коли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах:tooth: 4е ние без да се уговаряме се събираме по 3-4 хонди !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде айде стана купона казваите дата и да се организираме,ще се съберем доста коли:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

броите ме и мен :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой да казва датаили който разбира да пусне анкета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...