rocnogap 113 #1 Публикувано 9 Април, 2008 Колеги бих ви помолил да ми кажете стъпките по които да се водя след като си закупя спортната генерация. Интересува ме всички подробности относно свалянето на старата и слагането на новата. Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 10 Април, 2008 ...тоя въпрос за изпускателна система ли си го задал или ???? .........ако е за нея след като си я купиш ти трябват инструменти и канал и ако не си вързан в ръцете като в правилното задаване на въпроси няма проблем да си я смениш сам лесно е и просто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #3 Отговорено 10 Април, 2008 я отивай си играй в пясъчника бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 10 Април, 2008 (Редактирано) Ето такива въпроси ми правят деня красив , до утре ще ми държи влага , боже просълзих се "инсталация" хохо Редактирано 10 Април, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #5 Отговорено 10 Април, 2008 Мм а мен ме интересува как да си инсталирам лети джанти, ама и тънкостите да не ми ги спестите ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #6 Отговорено 10 Април, 2008 За инсталацията ще ви е нужен CD Key, така че се оправяйте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nuddy #7 Отговорено 10 Април, 2008 Нещо да ви е обидил човека, че се лигавите толкова? Единствен минус за него, че не ползва търсачката! Голяма драма стана, няма що...Така ли си помагаме един на друг? Дрън-дрън... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #8 Отговорено 10 Април, 2008 хубаво го нахранихте момчето ама не видях един да каже "еди кога си съм свободен ела да видим аз ще ти помогна".................извинявам се на модераторите ако прецените ми дигнете ъорна за тоя пост !!! но колегите тук не са прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #9 Отговорено 11 Април, 2008 хубаво го нахранихте момчето ама не видях един да каже "еди кога си съм свободен ела да видим аз ще ти помогна".................извинявам се на модераторите ако прецените ми дигнете ъорна за тоя пост но колегите тук не са правиВсъщност си прав. И аз някой път съм питал глупави въпроси и са ми отговаряли по такъв начин и ми е ставало тъпо, така че наистина ако някой може да помогне нека го направи без да се лигави. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #10 Отговорено 11 Април, 2008 Писах го някъде потърси го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #11 Отговорено 11 Април, 2008 (Редактирано) Пичове и според мен,не беше добре така да го ос*рате,сигорно не се е yсетил че ще е по-добре да използва търсачката и не го е направил,следващия път ще го направи! Мое лично мнение е че по този начин,човек може и да се откаже вече да пуска теми.. Ако ме пита мене така или инае най-евтино от цялата работа е монтажа на генерацията така че по-добре да отиде някаде и да му я сложат.. Успех колега ! Редактирано 11 Април, 2008 от Dilqn_Mitev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #12 Отговорено 11 Април, 2008 Колега ако си близо до Плевен се обади на този номер 0897353554-Милен и щетия сменя без пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #13 Отговорено 11 Април, 2008 (Редактирано) хубаво го нахранихте момчето ама не видях един да каже "еди кога си съм свободен ела да видим аз ще ти помогна"................. Всъщност си прав. И аз някой път съм питал глупави въпроси и са ми отговаряли по такъв начин и ми е ставало тъпо, така че наистина ако някой може да помогне нека го направи без да се лигави. Може би ако беше си попълни профила , та да видим от каде е можеше и да се намери кои да му помогне .....Пичове и според мен,не беше добре така да го ос*рате,сигорно не се е yсетил че ще е по-добре да използва търсачката и не го е направил,следващия път ще го направи! Мое лично мнение е че по този начин,човек може и да се откаже вече да пуска теми.Навярно няма да се откаже да пуска теми , а точно обратното ще се научи да ползва търсачката и само след като е сигурен че не може да намери нищо по темата , и че няма да се справи сам , ще пусне тема ...Нищо лично към никой от вас ама лично мнение ... Вече съжелявам че му осрахме темата .. Редактирано 11 Април, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #14 Отговорено 11 Април, 2008 Айде спрете се малко де Я си погледнете вашите първи постове и теми и тогава се подигравайтеВсеки следващ пост с цел подигравка, а не помощ и относно темата ще бъде изтрит + награда Я подигравачите да помислят малко - На какво заприлича техническият форум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #15 Отговорено 11 Април, 2008 И мен ме интересуват някои особенности при монтажа на цялостна генерация. Например кое е по-добре проходно гърне или резонатор, и от каква траба е добре да се направи генерацията. Така че темата си интересна, не виждам защо трябва да отговаряте по подобен начин. Ако може някой да сподели ще е много добре. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове