Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги!Тъй като току що ми се "скъса" тръба на гърнето (точно при съединението е) искам да попитам можете ли да ми препоръчате място ,където да ми го заварят и това колко пари ще ми струва цялата "операция"?Мерси предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не е запознат с тея работи???? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре ще задам по друг начин въпроса,колеги :) дайте ми ориентировачна цена за заварка на гърнето ,а аз ще си търся къде да го направя (със сигурност не навсякъде цената е една и съща ,но ме интересува някаква горе-долу актуална цифра) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз не мога да ти дам точен отговор на въпроса ти, но мога със сигурност да ти кажа, че за 4 чАса няма да ти се отговори на темата. Имай търпение, ще ти кажат компетентните хора, просто не може да е на часа.. спокс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кое гьрне ;кое сьединение;бьди по точен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е само до заварка и най-много подмяна на тръбно съединение не би трябвало да то вземат повече от 15-20лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако говориш за задното гърне и тръбата пред него и аз го имах този проблем. Държеше се само на допълнителните връзки. Бях тръгнал да търся ново гърне, но се оказа голям дефицит и така и не намерих тогава. Накрая ми го оправиха за 20 лв. в МКомплект 33 - сервиза на гара Искър. Момчето се оказа Хонда фен, оправи го добре и вече близо година карам така.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В М Комплект 33 в Павлово ми смениха задното гърне за 98 лв с труда. Имат точно направено за нашия модел.Характерното за тези гърнета е, че гние тръбата преди гърнето, самото гърне е здраво.Преди година заварихме тръбата откъм гърнето, сега изгни при връзката със средното гърне. Като го свалиха се оказа, че цялата тръба е изгнила и чак дупки си имаше отгоре.Интересното е, че след смяната едни малки колебания в оборотите които ги имах от време на време преди май ги няма вече.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен (в Русе) ми го направиха за 10 лв.А за колебанията в оборотите колегата е прав,и сьвсем малка дупка да имаш се усеща на оборотомера :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нямам оборотомер :dry: ,но тръбата я заварих за 20лв. ,мерси за post-овете :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...