mraFkata 0 #1 Публикувано 8 Април, 2008 Здравейте колеги!Тъй като току що ми се "скъса" тръба на гърнето (точно при съединението е) искам да попитам можете ли да ми препоръчате място ,където да ми го заварят и това колко пари ще ми струва цялата "операция"?Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #2 Отговорено 8 Април, 2008 Никой ли не е запознат с тея работи???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #3 Отговорено 8 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #4 Отговорено 8 Април, 2008 добре ще задам по друг начин въпроса,колеги дайте ми ориентировачна цена за заварка на гърнето ,а аз ще си търся къде да го направя (със сигурност не навсякъде цената е една и съща ,но ме интересува някаква горе-долу актуална цифра) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 8 Април, 2008 Абе аз не мога да ти дам точен отговор на въпроса ти, но мога със сигурност да ти кажа, че за 4 чАса няма да ти се отговори на темата. Имай търпение, ще ти кажат компетентните хора, просто не може да е на часа.. спокс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #6 Отговорено 8 Април, 2008 кое гьрне ;кое сьединение;бьди по точен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #7 Отговорено 8 Април, 2008 Ако е само до заварка и най-много подмяна на тръбно съединение не би трябвало да то вземат повече от 15-20лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #8 Отговорено 8 Април, 2008 (Редактирано) Ако говориш за задното гърне и тръбата пред него и аз го имах този проблем. Държеше се само на допълнителните връзки. Бях тръгнал да търся ново гърне, но се оказа голям дефицит и така и не намерих тогава. Накрая ми го оправиха за 20 лв. в МКомплект 33 - сервиза на гара Искър. Момчето се оказа Хонда фен, оправи го добре и вече близо година карам така. Редактирано 8 Април, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #9 Отговорено 8 Април, 2008 Ето я темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #10 Отговорено 14 Април, 2008 (Редактирано) В М Комплект 33 в Павлово ми смениха задното гърне за 98 лв с труда. Имат точно направено за нашия модел.Характерното за тези гърнета е, че гние тръбата преди гърнето, самото гърне е здраво.Преди година заварихме тръбата откъм гърнето, сега изгни при връзката със средното гърне. Като го свалиха се оказа, че цялата тръба е изгнила и чак дупки си имаше отгоре.Интересното е, че след смяната едни малки колебания в оборотите които ги имах от време на време преди май ги няма вече. Редактирано 14 Април, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boban 1 #11 Отговорено 15 Април, 2008 На мен (в Русе) ми го направиха за 10 лв.А за колебанията в оборотите колегата е прав,и сьвсем малка дупка да имаш се усеща на оборотомера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #12 Отговорено 15 Април, 2008 нямам оборотомер ,но тръбата я заварих за 20лв. ,мерси за post-овете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове