Jump to content
ivoto

Къде има намаление на зимни гуми в момента?

Recommended Posts

Намислил съм да си потърся зимни гуми от сега. Фирмите, които имат сайто в интернет ще ги "преслушам" лесно, но за по-малките трябва яко обикаляне. Затова моля за помощ. :lol:

Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoto

Bridgestone LM20 не открих никъде, а и никакви мнения за този модел??? Goodyear UltraGrip7 175/65R14 82T (произведени във Франция 2007г.) цена в "Маргел" 138,00 лв. Отстъпката в офиса им в "Младост" е 15%, а в този в "Дружба" 12% - смях в залата...(ако няма някаква циганийка няма да е бизнес по български).Преди няколко дни се оборудвах и за зимата, защото наесен с песен: "Имате ли зимни гуми - гума1, гума2?" (марките не са назовани, за да не се прави реклама:cool: )"Нямаме! Имаме само цървул1, цървул2 и цървул3""А, кога очаквате доставка на гума1, гума2?""Не зная. Проверете пак другия месец."И за да избягна подобни сценарии, действах изпреварващо.Ако някой иска да спести мангизи и есенно-зомно ходене по мъките - успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип Мото Експерт правят 10% -тина отстъпка в края на сезона имат good year от там съм си купувал. Но по принцип там цените са с една идея по високи. За 185/65/15 ми искаха 150 лева зимата. Което значи че с 10 % ти си на цена като на другите места. А имат и сайт от който можеш да си свалиш pdf с цените на гумите http://www.motoexpert.bg/bg/offers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...