Boggieman 0 #961 Отговорено 5 Март, 2010 За тези, които сега включват компютрите си и не са в течение: Протестът е насрочен за 09 Март (вторник) от 16:00ч. в парк "Руски гробища". Знаем че няма да е удобно за доста от Вас да дойдат, затова молим да направите всичко възможно и да разпространявате информацията. Колеги това ми съобщиха на бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #962 Отговорено 10 Март, 2010 колеги,как мина протеста ще има ли резултат все пак данъци и винетки се плащат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boggieman 0 #963 Отговорено 15 Март, 2010 колеги,как мина протеста ще има ли резултат все пак данъци и винетки се плащат? Колега протеста добре мина.. всички телевизии бяха там,ама от общината никоййй... с 2 думи .. нищо не стана....няма и да стане.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #964 Отговорено 22 Март, 2010 Чести празник на всички боляри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #965 Отговорено 22 Март, 2010 (Редактирано) Айде... чести празник и от мен Кризата си каза думата ..... няма гости от Русе тази година само Митака намина вчера Редактирано 22 Март, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #966 Отговорено 23 Март, 2010 Ей тва Търновците много серизони бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #967 Отговорено 23 Март, 2010 Здравейте Понеже наближава последната седмица от месеца и е време за среща, предлагам да направим сутрешна такава за по кафенце и после газ към ралито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #968 Отговорено 25 Март, 2010 Няма ли навити за срещичка и рали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #969 Отговорено 25 Март, 2010 Е кой да се навие, то в Търново Хондаджии няма. Вероятноста всички градове да се обединят и да дойдат е по-голяма от колкото в Търново да се съберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #970 Отговорено 25 Март, 2010 Вижте какво интересно клипче намерих днес: http://vbox7.com/play:a2510d0c Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #971 Отговорено 25 Март, 2010 Аз мисля да съм на детелината за ралито, вие къде ще го гледате? Миналата година бях до мола, но сега мисля че истинската борба ще е на излизане от детелината. Клипа е яко лада-москвич фен клуб среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #972 Отговорено 25 Март, 2010 Първата година го гледах от един покрив на 15 етажен блок ама миналата го заключиха и не ни пуснаха, така че бях на Метро и пак не беше зле Тая ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #973 Отговорено 25 Март, 2010 Док не се чуди от къде ще гледаш, ами заставай на пистата да я видим тая 4г колко бяга Иначе още незнам от къде ще гледам. Всяка година заставам на различни места Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mita4eto sz 23 #974 Отговорено 26 Март, 2010 аиде бе момчета утре сутринта на някоя бензиностанция няма ли да се събереме аз от стара загора ще доида да гледам ралито че рекох да слея двете неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #975 Отговорено 26 Март, 2010 Колега утре са квалификациите Ралито в неделя. Утре съм на работа иначе и не мога да дойда ако се съберете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #976 Отговорено 26 Март, 2010 аиде бе момчета утре сутринта на някоя бензиностанция няма ли да се събереме аз от стара загора ще доида да гледам ралито че рекох да слея двете нещаМитаче.... в неделя съм горе в събота съм на Габрово и ще спа там ако в неделя ще си на Търново удари един телефоон Валчо ми го има.И... аз съм до Метро та и паркинг си има с тия ниски коли неможем да ги катерим навсякаде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #977 Отговорено 27 Март, 2010 Утре около 8:30 9:00 ако сте навити да се съберем на Петрол и да вървим да зяпаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #978 Отговорено 28 Март, 2010 Кой кара това купе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phenom 0 #979 Отговорено 30 Март, 2010 Здравейте колеги надявам се скоро да мога да се присъединя към Търновската група ... To be continue... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #980 Отговорено 30 Март, 2010 Аз бях с купето по арбанаси. Това случаино да не би да е снимано от червена дачиа(комби)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #981 Отговорено 30 Март, 2010 Аз бях с купето по арбанаси. Това случаино да не би да е снимано от червена дачиа(комби)?А случайно ти да се качи на МЕТРО и да ми свирна ? сори за офф-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #982 Отговорено 30 Март, 2010 Точно едвам удържах шофера да не те изкара от пътя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #983 Отговорено 30 Март, 2010 Станчо с каква кола си, аз свирнах на Метро на едно наточено зелено купе. Аз съм със зелено ej2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #984 Отговорено 30 Март, 2010 Станчо с каква кола си, аз свирнах на Метро на едно наточено зелено купе. Аз съм със зелено ej2Да аз бях . аз съм със зеленота купе . Моите хора се учудиха че ми свири някой съклобар който не ме познава. Казах им че в отбора е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #985 Отговорено 30 Март, 2010 Еми като видях че има лепенка бибип Познати непознати се в 1 кюп сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #986 Отговорено 31 Март, 2010 Еми да си го пуснал да ме искара от пътя щеше да е напълно нормално постъпак за човек който кара ДАЧИЯ. А докато ме изпреварвахте (при полжение че не съм ви пречил да ме изпреварите) се прояви и невероятната колегиалност със СРЕДНИЯТ ПРЪСТ който ми бе показан от ваша страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #987 Отговорено 31 Март, 2010 Малко си освежих грозника и чакам следващата среща.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #988 Отговорено 31 Март, 2010 Колеги какво ще кажете тази неделя да се съберем. Нали уговорката беше всяка последна неделя от месеца, но заради ралито нямаше как, така че викам да направим една срещичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #989 Отговорено 31 Март, 2010 Еми да си го пуснал да ме искара от пътя щеше да е напълно нормално постъпак за човек който кара ДАЧИЯ. А докато ме изпреварвахте (при полжение че не съм ви пречил да ме изпреварите) се прояви и невероятната колегиалност със СРЕДНИЯТ ПРЪСТ който ми бе показан от ваша страна.Къде не си пречил бе, в момента в който тръгнахме да изпреварваме ти наби по малка и подаде. Няма се правиш на велик писнало ми е от такива аман от комплексари . Не ми отговаряй Модераторите могат да ме накажат за поста! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #990 Отговорено 31 Март, 2010 Къде не си пречил бе, в момента в който тръгнахме да изпреварваме ти наби по малка и подаде. Няма се правиш на велик писнало ми е от такива аман от комплексари . Не ми отговаряй Модераторите могат да ме накажат за поста!Сори за оффа. Ще ти отговория. Можех и да не ви пускам да минавате но ви пуснах нали? Ако няма ОПАСНОСТ ЗА ДВИЖЕНИЕТО а то нямаше и някви курници се набират да ме изпреварват често набивам по надолу и съм сигурен че и ти си го правил. Може и да съм "комплексар" по твоите думи но кавото и да става никога не бих показал среден пръст на когото и да било (това е до култура). Стига с тея глупости темата не е за офф па и не искам да се карам с никого. Извинявам се ако чак пак толкова много сте се засегнали на моето настъпване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #991 Отговорено 31 Март, 2010 Аз съм сугласен за среща. То малко в неделя великден ама не се бърка само час кажете и къде и ще се потарая да доида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #992 Отговорено 31 Март, 2010 Лукойла Лясковец иначе последната я правихме в 14:00 мъртво време е можем да пием по едно кафе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #993 Отговорено 31 Март, 2010 ok и другите колеги да пишат и да си направим една добра срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #994 Отговорено 31 Март, 2010 АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ДОЙДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #995 Отговорено 1 Април, 2010 И аз ще намина да се керизим на по кафе Предлагам на който му е най мръсна колата той ЩА.. черпи А! Да видим... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #996 Отговорено 1 Април, 2010 Ааааа не съм съгласен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Impreza94 0 #997 Отговорено 2 Април, 2010 Еми да си го пуснал да ме искара от пътя щеше да е напълно нормално постъпак за човек който кара ДАЧИЯ. А докато ме изпреварвахте (при полжение че не съм ви пречил да ме изпреварите) се прояви и невероятната колегиалност със СРЕДНИЯТ ПРЪСТ който ми бе показан от ваша страна.Къде не си пречил бе, в момента в който тръгнахме да изпреварваме ти наби по малка и подаде. Няма се правиш на велик писнало ми е от такива аман от комплексари . Не ми отговаряй Модераторите могат да ме накажат за поста!И аз да съм, и аз ще набия.....и то не 1, а 3-4-5, задна ще включа и пак няма да пусна дръгливата Дейсия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #998 Отговорено 2 Април, 2010 аз мойта ще я измия този път ХА ХА ХА :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #999 Отговорено 4 Април, 2010 Христос Воскресе !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1000 Отговорено 4 Април, 2010 Impreza94 ела 14:00 на лукойла ем да обадиш какво е станало с твоя проект !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове