Jump to content
Jeepers

Как да си вкарам карта в навигацията?

Recommended Posts

Момчета много ме е яд имам хубава навигация ама нещо немога да се справя да си вкарам картите на европа а ми трябват ;) имам диск уж с него трябваше ама нещо нестава ъпдейтвах я през сайта им пак нищо :D имам блутут и сд карта ако някой знай как или откаде ще ми е от голяма полза ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e никой ли незнае?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, чети манюала по внимателно. Ако случайно не намериш отговора, кажи поне какво точно си ъпдейтвал, какво точно има на диска? Тези неща се уточняват при покупката. След като имаш мемори-карта трябва да можеш да качваш карти на нея. В момента какво има на тази карта? Картата с навигацията ли е купена? Има ли качени карти на мемори-картата? Ако има, можеш ли да видиш в какъв формат е файла за да знаеш какво да търсиш? С две думи казано, има нужда от повече инфо за да може някой да ти помогне.Виж тук:http://ftp.domainbg.com/denislav/GARMIN_GPS_MAPS/

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не успявам да си едитна предишния пост.Ето и ръководства на български:http://www.gps.gogo-bg.net/manuals.html

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се че се меся в темата на колегата но имам същия проблем - имам навигация (Гармин 350), имам мемори карта, свалих си карти от Интернет но не мога да ги подкарам на НУви-то... моля някои да съдейства,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз се оправих ;) имах диск с карти за 2008г и качих от там картите но докато го разбера как става пълен ужас ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,аз сам цар на навигаците ако имате вапроси. ЛС специално за ГАРМИН :) и за други няма проблеми :) ще измислим несштичко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...